| Vesti | Softver | Thermaltake predstavio DPS G App 2.0
Softver

Thermaltake predstavio DPS G App 2.0

Thermaltake DPS G App 2

Kompanija Thermaltake je izbacila novi softver, poboljšanu verziju prethodne DPS aplikacije, pod nazivom DPS G App 2.0 koji je namenjen njihovim Toughpower DPS G napajanjima – sada prvim Internet of Things (IoT) napajanjima. Ovo IoT rešenje podrazumeva hardver, PC softver, mobilnu aplikaciju i platformu za Cloud menadžment.

Ukratko, Thermaltake korisnicima nudi servis sa kojim su u mogućnosti da pristupe podacima i upravljaju napajanjem sa raznih računara i mobilnih uređaja, bilo kad i bilo gde. DPS G App 2.0 omogućava digitalno praćenje bitnih parametara procesora i grafičke karte, uključujući napon, potrošnju i temperaturu.

Aplikacija je za sada dostupna za Toughpower DPS G napajanja od 450W, 550W, 650W, 750W, 850W i 1050W, koja nose 80 Plus Gold sertifikat. 

 

Počevši od marta 2015. godine, korisnici će moći da download-uju DPS G App 2.0 sa Apple Store-a ili Google Play-a. DPS App i DPS G App 2.0 verzije za PC su već dostupne za download na zvaničnom Thermaltake sajtu.

 

Thermaltake DPS G App 2 2 T

 

Kada podaci budi sinhronizovani na Cloud Power Resource Management platformi, uskoro dostupna mobilna vezija DPS G App 2.0 aplikacije i DPS G PSU Cloud Power Resource Management platforma će korisnicima mobilnih uređaja pružiti mogućnost da proveravaju i share-uju podatke o svojim sistemima, gde god da se nalaze u tom trenutku.

 

Thermaltake DPS G App 2 4 T Thermaltake DPS G App 2 5 T

 

Kombinacija Toughpower DPS G napajanja i DPS G App 2.0 softvera predstavlja jednu inteligentnu platformu koja korisnicima omogućava da kontrolišu troškove, prate i organizuju kvantitativne baze podataka, kao i da dele podatke sa prijateljima putem Cloud-a.

 

Thermaltake DPS G App 2 1 T Thermaltake DPS G App 2 3 T

 

Više informacija o ovom IoT rešenju, kao i link za download, možete pronaći ovde.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar