| Vesti | Softver | Telekom predstavio 11811.rs aplikaciju
Softver

Telekom predstavio 11811.rs aplikaciju

11811rs aplikacija

Svi kontakti i adrese u jednoj aplikaciji

 

Obimni telefonski imenici decenijama su imali svoje počasno mesto na stočiću pored fiksnog telefona. U njima su se nalazili podaci o brojevima telefona majstora, hitnih službi, svih preduzeća, prijatelja… Drugim rečima, telefonski brojevi su često bili na dohvat ruke, umesto da ih po potrebi tražimo po raznim sveskama i papirićima.

Kako se menjaju navike korisnika, savremene tehnologije mogu priskočiti u pomoć u potrazi za potrebnim informacijama. Umesto da korisnik prelistava poveći imenik, traženi broj telefona će se danas obično potražiti putem interneta ili mobilnog telefona. Otuda i ne čudi razvoj 11811.rs mobilne aplikacije.

11811.rs aplikacija može služiti da bi korisnik još lakše došao do telefonskog broja koji mu je potreban ili kako bi lako mogao videti ko ga sve zove bez obzira da li ima navedeni broj u imeniku svog telefona.

 

11811rs aplikacija 1 

 

Besplatnu aplikaciju za mesec dana instaliralo je više od 12.000 korisnika. To je odličan pokazatelj da ova moderna aplikacija ima pregršt korisnih funkcionalnosti.

Korisnici mogu preuzeti aplikaciju 11811.rs sa Google Play-a.

 

Izvor: Telekom

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar