| Vesti | Softver | Sportster – Bet and Win
Softver

Sportster – Bet and Win

Sportster

Igra razvijena u saradnji Nordeus-a i Win-a lansirana širom sveta

 

Lansiranjem Sportster – Bet and Win video igre na Facebook-u, svi ljubitelji social sports video igara dobili su priliku da se dokažu kao poznavaoci sporta kroz virtuelno klađenje na fudbalske mečeve iz čitavog sveta.

Izuzetno društvena i interaktivna igra nudi klađenje virtuelnim novcem na stvarne mečeve u vodećim svetskim ligama poput Premijer lige u Engleskoj, Bundeslige u Nemačkoj, Primere u Španiji i ostalih vodećih profesionalnih fudbalskih liga.

Dostupan na Facebook-u, Sportster – Bet and Win testira intuiciju i sportsko znanje navijača, dok ih suočava sa prijateljima i njihovim umećem i poznavanjem fudbala.

Uvodni tutorijal je na raspolaganju kako bi pomogao igračima sa različitim vidovima i nivoima klađenja i kako bi ih naoružao sa pravim strategijama za uspeh, čak i ako se nikada nisu kladili na sportske događaje. 

        

Sportster 1 T

 

 Gameplay karakteristike podrazumevaju:

Real i Virtual klađenje na mečeve: Igrači se mogu kladiti na konačan rezultat prvog poluvremena , odnosno ukupan broj golova u bilo kom stvarnom ili virtuelnom meču i ostale opcije na koje su kladioničari navikli.

● Bet trke: Igrači mogu da se takmiče u grupama od pet u realnom vremenu, skupljaju poene i osvoje vredne nagrade ukoliko pobede.

● Interaktivni zadaci: Dok igrači napreduju, ujedno otključavaju interaktivne zadatke koji dodaju novi sloj izazova i zabave.

Sportster se nalazi u otvorenoj beti i može se igrati na https://apps.facebook.com/sportstergame/.

 

Sportster 2 T Sportster 2 T
   
Sportster 2 T Sportster 2 T

 

Igra je u startu prevedena na 15 jezika među kojima su srpski, engleski, španski, portugalski, italijanski, nemački, francuski, grčki i mnogi drugi.

 

Izvor: Klan RUR

 

Komentarišite na forumu