| Vesti | Softver | SHADOWGUN – Jedna od prvih igara za novu četvorojezgrarnu Tegra platformu
Softver

SHADOWGUN – Jedna od prvih igara za novu četvorojezgrarnu Tegra platformu

nvidia

Madfinger Games, kreatori jako popularne igre Samurai II: Vengeance su najavili svoju novu kreaciju tj. igru. U pitanju je igra SHADOWGUN namenjena, između ostalog, i novim četvorojezgrarnim Tegra čipovima kompanije NVIDIA pod kodnim imenom „Project Kal-El“.

 

 

 

Sa fokusom isključivo na mobilne platforme koje uključuju mobilne telefone i tablete, Madfinger tim je uspešno kreirao jednu od najimpresivnijih igara današnjice koje možete iskusiti na vašim mobilnim uređajima. Zahvaljujući velikoj količini surove snage novih Tegra čipova rezultati koji su postignuti u najmanju ruku oduzimaju dah, jer je ovo definitivno prva igra za koju se slobodno može reći da poseduje vizuelni kvalitet koji je do sada bio rezervisan isključivo za konzole. Uz pomoć NVIDIA tehnologije sada se taj kvalitet seli na naše mobilne platforme, omogućavajući time sasvim novo iskustvo mobilnim igračima.

„SHADOWGUN na pravi način prikazuje kvalitet koji je do sada bio dostupan samo na konzolama a koji Tegra donosi Android uređajima. Takođe smo jako uzbuđeni odlukom Madfinger-a da izdaju i posebnu verziju igre optimizovanu za višejezgrarne procesore kako bi iskoristili svu procesorsku i grafičku moć Kal-El projekta“, izjavio je Ashu Rege, podpredsednik igračkog softvera i tehnologije u kompaniji NVIDIA.

 

 

 

Izvor : Nvidia

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar