| Vesti | Softver | PCMark 8 dobio quick test opciju
Softver

PCMark 8 dobio quick test opciju

pcmark8 quick test update

Poznati benchmark kompanije FuturemarkPCMark 8 je dobio update i sada je aktuelna verzija 2.2.282. Ovaj update donosi nove mogućnosti koje su mnogi testeri želeli, a to je quick test.

Opšte je poznato da kompletno PCMark 8 testiranje ume dugo da potraje, jer se svaka baterija testova vrši tri puta te se koristi srednja dobijena vrednost kako bi rezultati bili što precizniji i kako bi se na taj način eleminisale varijacije koje mogu uticati na benchmark rezultate.

Novi update neće uticati na skorove, tako da će skorovi dobijeni u novoj verziji moći da se porede sa onim dobijenim u prethodnim verzijama aplikacije.

 

PCMark 8 Professional verzija testa dodaje novu opciju u komandnoj liniji „–pass“ uz pomoć koje se može odabrati broj koliko će se puta svaka baterija testova ponavljati, uključujući mogućnost da se odabere ili 1 ili neki veći broj, ako je potrebno dobiti još preciznije rezultate.

Osim dodavanja opcije za quick test, izvršen je i update SystemInfo komponente na verziju 4.30, a ispravljena je i nekompatibilnost sa Adobe Creative Cloud 2014 aplikacijom, koja je sprečavala pokretanje After Effect testa.

Steam vezija će se automatski update-ovati, dok će retail verzija prilikom sledećeg startovanja ponuditi skidanje update-a.

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar