| Vesti | Softver | Overwatch – Summer Games event kreće 8. avgusta
Softver

Overwatch – Summer Games event kreće 8. avgusta

OverwatchSummer

Kompanija Blizzard radi uveliko na tome da sveži sadržaj stigne fanovima igre Overwatch. Nove mape i likovi stižu često, kao i razni sezonski event-ovi koji donose tematske game modove koji zamenjuju loot box item-e eksluzivnim podešavanjima. Summer Games je bio prvi ovakav event koji se održao par dana pre nego što su se olimpijske igre u Riu 2016. održale. Jeff Kaplan i ostatak tima će vratiti ovaj event koji će se opet održati 8. avgusta.

Za one koji nisu bili u prilici da pokupe prvu turu Summer Games loot-a, Blizzard će biti u prilici da ponudi iteme iz prošle godine koji će se pojaviti u ovogišnjim loot box-ovima ili će moći da se kupe po jeftinijoj ceni koristeći sistem kredita u igri.

Brojni heroji će dobiti svoje legendary skinove, a Junkrat, Mercy, Windowmaker i McRee će biti u prilici da uživaju u olimpijski inspirisanim upgrade-ovima.

Fanovi Lucioball-a će moći da odahnu uz vest da će režim igre biti mnogo više istaknut ovog puta. Da bi podstakao igru, Blizzard uvodi konkurentske rang liste i nagrađuje vrhunske igrače specijalnim sprejevima.

Utakmice će se održati na starijem Rio stadionu, kao i na novoj sidnejskoj areni (grad je bio domaćin Olimpijade još 2000. godine). Lucio je malo poboljšan da bi se obezbedilo da su mečevi izjednačeni.

Ove godine igrači neće moći da svode članove suprotnog tima s puta, sada je tu „Super Lucio“, koji omogućuje igračima da se kreću velikom brzinom, da navode loptu i da skoče više.

Kaplan kaže da se priprema još dosta iznenađenja, a na nama je da se i uverimo 8. avgusta.

 

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu