| Vesti | Softver | Nordeus predstavlja novu verziju igre Top Eleven
Softver

Nordeus predstavlja novu verziju igre Top Eleven

Top Eleven 2015

Kompanija Nordeus je predstavila novu verziju njihove popularne fudbalske menadžer igre Top Eleven. Ova znatno unapređena verzija, Top Eleven 2015, igračima nudi mnoštvo noviteta, uključujući poboljšanu grafiku, navigaciju i kvalitet zvuka, bolju atmosferu i muziku, kao i potpuno prilagođavanje igre svim mobilnim platformama i uređajima koje pokreće iOS ili Android operativni sistem.

Pored svih tehničkih performansi i gameplay noviteta, lik najpoznatijeg trenera Chelsea, Jose Mourinhoa, je i dalje tu da kroz igru igračima nudi svoje savete o tome kako da budu najbolji fudbalski menadžeri svog tima. 

 

 

Top Eleven je fudbalska menadžerska free to play igra u kojoj svaki pojedinac stvara svoj tim, upravlja njime kroz određivanje formacije, biranje sastava, postavljanje taktike, transfere i pripreme za takmičenja u kupu i u Ligi šampiona, a donosi i druge odluke uz savetovanje sa trenerom Jose Mourinhom. 

 

Top Eleven 2015 T

 

Svoju popularnost igra potvrđuje sa 10 miliona aktivnih igrača mesečno širom sveta, prevodima na 42 jezika i činjenicom da je igra prilagođena svim pametnim mobilnim uređajima.

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu