| Vesti | Softver | Microsoft otkriva Windows 7 seriju za telefone
Softver

Microsoft otkriva Windows 7 seriju za telefone

 

Evo, najzad je i on tu, Windows 7 za telefone je zvanično izbačen. I najzad smo slobodni da pričamo o njemu. Posle nekoliko meseci stresa i mučenja za sve nas dok smo čitali mnoge netačne inofmacije o novom Windows 7 operativnom sistemu za telefone, a nismo smeli da kažemo ništa ili da nekog ispravljamo, sada smo veoma srećni jer možemo razgovarati o tome bez kršenja bilo kog NDA.

 

 

 

 

Sada, Windows 7 predstavlja prekretnicu za Microsoft, tako da će ili oblikovati budućnost mobilnih telefona ili će omanuti … Ovaj novi prikaz Windowsa 7 za telefone je nešto sasvim drugačije i sasvim je sigurno da će mnogo ljude razočarati, a ono što smo videli krajem 2009 je sadržavalo neke delove koji nam se nisu dopali ni malo, ali Microsoft je svakako morao da napravi mnoge promene da bi izdržao korak sa konkurencijom.

 

14_mart_winmo7

 

Sigurni smo da bi ste želeli da saznate nešto novo o ovom Mobilnom operativnom sistemu, a u ovom trenutku dok kucamo vesti i dalje nemamo oficijalnu sliku finalnog Windows 7 OS za telefone, ali to ne znači da ne možete da se zavalite i uživate u zvaničnoj reklami u nastavku.

 

 

 

 

Izvor : akihabaranews

Komentarišite na forumu

 

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar