| Vesti | Softver | Mantle za Civilization: Beyond Earth
Softver

Mantle za Civilization: Beyond Earth

AMD Mantle

AMD Radeon sa Mantle grafičkim API-em unapređuje Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth

 

AMD se pridružuje Firaxis Games studiju u proslavljanju objavljivanja igre „Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth“, koja od prvog dana ima podršku za AMD-ov Mantle grafički API.

Mantle grafički API omogućava unapređenje performansi u igrama tako što bolje iskorišćava više-jezgarne procesore, unapređuje izvršavanje koda igre, gotovo u potpunosti uklanja softverska uska grla i bolje upošljava GPU resurse.

Na testiranju performansi, AMD Radeon R9 290X GPU sa Mantle-om renderovao je Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth sa najvećim brojem frejmova u poređenju sa svim drugim single-GPU grafičkim kartama. 

 

“AMD Radeon GPU-ovi sa podrškom za Mantle su preko godinu dana ispred drugih grafičkih kompanija u pružanju visoke grafike, velikog-protoka, kako igračima tako i proizvođačima igara,” kaže Matt Skynner, korporativni potpredsednik i generalni menadžer, Poslovne Jedinice Proizvoda i Platformskih Rešenja, u AMD-u. “Kako se igrači pripremaju za maratonsku sesiju igranja Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, mi smo ponosni da kombinacija Mantle API-a i višestruko nagrađivane Graphics Core Next arhitekture omogućava bolje iskustvo.”

 

AMD Mantle 1 T AMD Mantle 2 T

 

Igrači koji žele da obezbede performanse koje pruža Mantle za kreiranje njihove lične imperije to mogu da učine već danas kupovinom AMD Radeon R9 ili R7 serije GPU-a, čije cene kreću od 99 USD.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar