| Vesti | Softver | Kaspersky Lab sigurnosna rešenja su dostupna kroz Parallels APS
Softver

Kaspersky Lab sigurnosna rešenja su dostupna kroz Parallels APS

Kaspersky Parallels APS

Kompanija Kaspersky Lab je saopštila da je dobila Parallels APS 2.0 sertifikat za Kaspersky APS paket, i to za svoja dva nagrađivana rešenja: Kaspersky Internet Security – Multi-Device i Kaspersky Small Office Security koji su sada dostupni preko eko-sistema Parallels APS.

Parallels APS je najpopularniji besplatni otvoreni standard za cloud usluge u ovoj oblasti poslovanja i predstavlja jednostavan i brz način za pronalaženje novih usluga preko clouda.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device je sigurnosno rešenje za pojedinačne korisnike, za koje je potreban samo jedan proizvod sa jednom licencom, da bi mogla da bude zaštićena skoro svaka kombinacija PC, Mac i Android telefona i tableta. Ovo rešenje nudi zaštitu za više uređaja, fleksibilnu anti-malware zaštitu u realnom vremenu, kao i zaštitu od krađe.

Male kompanije se suočavaju sa istim sigurnosnim rizicima kao i velike organizacije, ali često nemaju vremena niti resursa da konfigurišu ili upravljaju kompleksnim IT sigurnosnim rešenjima. Kaspersky Small Office Security nudi sigurnosne tehnologije za kompanije, koje su jednostavne za instaliranje, konfiguraciju i korišćenje. Rešenje štiti kompjutere bazirane na Windows operativnom sistemu, fajl servere, kao i Android telefone i tablete. Ovo rešenje štiti online bankarske transakcije, poslovne podatke i informacije koje poveravaju klijenti.

Sa sertifikatom APS 2.0 za Kaspersky APS paket, Kaspersky Internet Security – Multi-Device i Kaspersky Small Office Security, omogućena je laka integracija i brza cloud distribucija. Sertifikat takođe otvara mogućnost distribuiranja drugih proizvoda kompanije Kaspersky Lab preko APS-a u budućnosti.

„Parallells APS eko-sistem omogućuje najefikasniju ponudu najnovijih rešenja za kućne korisnike i male kompanije“, izjavio je Aleksej Gromiko i dodao: „Ova zajednička inicijativa omogućava konsolidaciju zajedničkih napora dveju kompanija u cilju brzih i pogodnih usluga za cloud snadbevače, njihove korisnike i globalnu xSP zajednicu. U saradnji sa liderskim kompanijama širom sveta iz oblasti telekomunikacija, razvijamo našu pretplatnu ponudu i nudimo snabdevačima usluga mnoge mogućnosti preko Parallels Automation-a. Na ovaj način, kompanije mogu da dobiju zaštitu od lidera na tržištu iz te oblasti, a u isto vreme mogu da imaju dodatnu zaradu“.

 

Izvor: Kaspersky Lab

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar