| Vesti | Softver | E3 Expo vesti i događaji će po prvi put biti prikazani u 3D Vision tehnologiji na YouTube-u
Softver

E3 Expo vesti i događaji će po prvi put biti prikazani u 3D Vision tehnologiji na YouTube-u

nvidia

NVIDIA je objavila juče da će sajt GamerLive.tv, online mesto gde možete pronaći sadržaje vezane za igre, zabavu i lifestyle, biti prvi medij koji će emitovati vesti i novosti vezane za E3 2011 konferenciju, i to u stereoskopskom 3D kvalitetu za NVIDIA 3D Vision korisnike.

 

 

E3Logo

 

E3 Expo (7-9 jun, 2011. u Los Angeles Convention Centr-u) je značajna godišnja konferencija za kompjutere i video igre, koja je mesto gde mnogi programeri i dizajneri igara i proizvođači hardvera predstavljaju nove naslove i opremu za gejming.

Počevši od sedmog i sve do 9. juna, GamerLive.tv će izdati više od 50 visoko kvalitetnih 3D video snimaka o najnovijim vestima o E3 konferenciji, uključujući pojavljivanje novih igara, demoe igara, kadrove iz 3D igara, intervjue poznatih, Expo događaje, kao i VIP zabave. Takođe će prikazati ekskluzivne intervjue sa najboljim svetskim programerima, uključujući predstavnike iz kompanija Activision, Capcom, Disney, Electronic Arts, Sega, THQ i Ubisoft.

Video snimci će biti dostupni na GamerLive.tv YouTube kanalu, kao i na GamerLive.tv/E3-3D. Dodatno, kompanija NVIDIA će prikazivati te video snimke na 3DVisionLive.com/E3 i postovaće novosti na Twitter-u kako bi obavestili korisnike o novim video snimcima kada isti postanu dostupni.

3D Vision korisnici će moći da gledaju sve E3 video snimke u bogatom, visoko kvalitetnom stereoskopskom 3D kvalitetu na njihovim NVIDIA 3D Vision desktop i laptop računarima, sa najnovijom verzijom Mozilla Firefox internet pretraživača.

Da biste videli YouTube stereoskopske 3D video snimke, neophodni su NVIDIA 3D Vision desktop ili laptop računar, najnoviji NVIDIA GeForce drajveri (verzija 275 ili novija), kao i Firefox (verzija 4 ili novija), koji sadrži podršku za HTML 5 video striming. Korisnici će takođe morati da selektuju opciju HTML 5 kada gledaju YouTube 3D video na sledećem linku.

Za više informacija o tome kako možete gledati YouTube video snimke sa 3D Vision-om možete posetiti sledeću stranicu.

 

Izvor : Nvidia

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar