| Vesti | Softver | ADATA predstavio SSD toolbox softver
Softver

ADATA predstavio SSD toolbox softver

ADATA Toolbox

ADATA Technology je objavio dostupnost softvera za nadgledanje statusa i održavanje performansi ADATA SSD-ova. Novi softver pod nazivom „ADATA SSD Toolbox“ će omogućiti korisnicima da na brz i jednostavan način podese, optimizuju i nadgledaju generalno stanje njihovih SSD-ova.

„ADATA SSD Toolbox“ omogućava nadgledanje trenutnog stanja i preostalog radnog veka diska putem S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) atributa. Takođe ovaj softver korisniku omogućava uvid u trenutnu radnu temperaturu, kapacitet i ukupnu zauzetost prostora na disku. SSD Toolbox uključuje sigurno brisanje, koje u potpunosti briše sve podatke sa diska i vraća ga u fabričko stanje, kao i opciju za proveru dostupnosti nove verzije.

 

 

Za detektovanje problema, „SSD Toolbox“ ima dve opcije za dijagnostiku:

 

  • Brzu dijagnostiku, kojom se nad izabranim diskom pokreću osnovni testovi, i
  • Potpunu dijagnostiku, kojom se nad izabranim diskom pokreću opsežni testovi. Ova dva izbora za skeniranje omogućavaju korisniku da izabere željeni nivo detekcije problema u zavisnosti od dostupnog vremena i raspoloživih resursa.

 

ADATA Toolbox DriveInfo

 

Očekuje se da će širok niz funkcionalnosti ugrađenih u softver pružiti korisnicima ADATA SSD-ova neophodne alate za nadgledanje, upravljanje i dijagnostiku, kako bi njihovi SSD-ovi održali visok nivo performansi tokom dugog niza godina. Listu svih ADATA SSD-ova koji su kompatibilni sa „SSD Toolbox“ softverom, možete pronaći na sledećem linku, a kupci ADATA SSD-ova softver mogu besplatno preuzeti sa sledećeg linka.

ADATA Toolbox Utilities

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar