Quantcast

sre

08

jun

2011

E3 Expo vesti i događaji će po prvi put biti prikazani u 3D Vision tehnologiji na YouTube-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

nvidiaNVIDIA je objavila juče da će sajt GamerLive.tv, online mesto gde možete pronaći sadržaje vezane za igre, zabavu i lifestyle, biti prvi medij koji će emitovati vesti i novosti vezane za E3 2011 konferenciju, i to u stereoskopskom 3D kvalitetu za NVIDIA 3D Vision korisnike.

 

Opširnije...
 

sre

01

jun

2011

Google otvara kancelariju za Jadransku regiju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

googleBeograd, 1. juna 2011. - Google je najavio širenje poslovanja u Jadranskoj regiji koja uključuje i tržište Srbije. Otvaranjem kancelarije u junu 2011. godine u Zagrebu, Google želi da unapredi ponudu proizvoda, omogući bolje rezultate pretraživanja i efikasnija rešenja oglašavanja za klijente i partnere u Srbiji i regiji. Zagrebačka kancelarija kompanije Google, na čijem je čelu Joško Mrndže, uz tržište Srbije, biće zadužena i za tržišta Hrvatske i Slovenije.

Opširnije...
 

sub

28

maj

2011

NVIDIA 3D VisionVideo je sada dostupan širom sveta na YouTube-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

nvidiaKompanija NVIDIA je objavila da YouTube, po prvi put, omogućava korisnicima da gledaju hiljade 3D video materijala u bogatom, visoko-kvalitetnom stereoskopskom 3D kvalitetu na njihovim NVIDIA 3D Vision personalnim i laptop računarima, koristeći najnoviju verziju Mozilla Firefox internet pretraživača.

Opširnije...
 

če

26

maj

2011

Otvoren digitalni arhiv u Republičkom Geodetskom Zavodu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RGZRepublički geodetski zаvod je otvorio digitаlni аrhiv zа celu teritoriju Srbije u Beogrаdu. Glаvnа delаtnost digitаlnog аrhivа je prevođenje аnаlogne dokumentаcije u digitаlni oblik svih dokumenatа sа cele teritorije Republike Srbije.

 

Opširnije...
 

sre

25

maj

2011

CNN i Nokia najavljuju planove za međunarodno partnerstvo Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

nokiaKompanije CNN i Nokia su objavile početak međunarodne saradnje. Po tom dogovoru, Nokia postaje ključni partner kompanije CNN kada je reč o bogatom sadržaju mapa. Kroz ovu saradnju objedinjuje se snaga kompanija u prikupljanju vesti, generisanju sadržaja od strane korisnika, tehnologije mapiranja, kao i pružanja usluga baziranih na lokaciji. Saradnja je otpočela upotrebom Nokia 3D mapa na CNN platformama tokom nedavnog prenosa Britanskog kraljevskog venčanja.

Opširnije...
 

ned

22

maj

2011

Novosti iz Nokia Beta Labs Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

nokiaNokia Beta Labs je platforma za razmenu, namenjena programerima i korisnicima sa ciljem unapređenja proizvoda i pokretanja inovacija. Beta Labs predstavlja probne verzije aplikacija, softvera ili servisa koje razvija Nokia ili drugi proizvođaći softvera. Te verzije programa su tehnički potpuno razvijene, potrebno im je samo finalno doterivanje. S obzirom da su u razvoju, one još uvek nisu dostupne na tržištu.

Opširnije...
 

uto

26

apr

2011

AMD najavljuje lidere inovativnog razmišljanja iz Microsofta i ARM-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

amdSANIVEL, Kalifornija. - 26. April, 2011 - Kompanija AMD je danas objavila listu istaknutih govornika kao i listu tema tehničkih sesija za inagunarni AMD Fusion Developer Samit (AFDS), koji će se održati u periodu od 13. do 16. Juna, 2011. u Mejdenbaur Centru u Belivuu u Vašingtonu.

 

Opširnije...
 

če

14

apr

2011

Ovi Store kompanije Nokia beleži preko 5 miliona preuzimanja na dnevnom nivou Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

nokiaNokia je objavila da je učestanost korišćenje njenog Ovi Store servisa za preuzimanje aplikacija u poslednjih godinu dana gotovo osmostruko veća i beleži oko 5 miliona preuzimanja dnevno. Ovakav trend je primetan zbog najnovijih Symbian uređaja- Nokia C6-01, Nokia C7 i Nokia E7, koji su zaslužni za oko 15 procenata ukupnih dnevnih preuzimanja.

Opširnije...
 

pet

01

apr

2011

Gigabyte najavljuje 3TB+ unlock alat Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

gigabyteKompanija Gigabyte, vodeći proizvođać matičnih ploča, grafičkih karti i ostalog kompjuterskog hardvera je najavila 3TB+ unlock alat. Uz pomoć ovog alata biće moguće da se na matičnim pločama kompanije Gigabyte koje ne poseduju Hybrid EFI tehnologiju prepoznaju i koriste nealocirane particije na hard diskovima čiji su kapaciteti 3 TB i naviše.

Opširnije...
 

uto

15

feb

2011

Intel unapređuje mobilno računarstvo Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

intel...uz pomoć novih silicijumskih, softverskih i  konekcijskih mogućnosti

Medfield, LTE platforme, MeeGo napredak i preuzimanje kompanije Silicon Hive ubrzaće ravoj mobilnog portfolija

 

MOBILE WORLD CONGRESS, Barselona, 14. februar, 2011 - Kompanija Intel predstavila je danas veliki broj unapređenja svog mobilnog portfolija, koja obuhvataju veliki sprektar proizvoda od silicijuma, softverske i konekcijske mogućnosti, kao i mogućnost testiranja 32nm telefonskog čipa, „Medfield" .

Kompanija je takođe najavila pojavu ubrzane LTE platforme, novog korisničkog iskustva na tablet uređajima zasnovanim na  operativnom sistemu MeeGo, preuzimanje kompanije Silicon Hive, i još nekoliko mobilnih investicija i unapređenja softverskih alata, s ciljem da potpomognu pojavu premium uređaja zasnovanih na Intel® arhitekturi.

Opširnije...
 


Strana 16 od 28