| Vesti | Softver | 3DMark VRMark i novi UI
Softver

3DMark VRMark i novi UI

3D Mark VR mark preview novi UI

Krajem prošle godine Futuremark je izbacio Holiday betu za 3DMark test, koja je sadržala preview za novi UI, kao i za VRMark tj. VR test scenu koja nije generisala skor, ali je vlasnicima VR uređaja prikazala scene iz 3DMark testova u virtuelnom 3D-u.

Sada je i zvanično izašao update, koji je svim korisnicima Advanced i Professional verzije doneo novi UI kao i pristup prikazu VRMark testa, koji su bili viđeni u Holiday beti.

Prikaz VRMark testa, sada omogućava slobodno istraživanje dve test scene sa Oculus Riftom ili HTC Viveom.

 

3D Mark VR mark preview novi UI 1

 

VRMark prikaz i dalje radi i bez VR uređaja, a jedna scena je napravljena tako da traži minimalne Oculus Rift specifikacije, dok je druga scena nešto zahtevnija.

 

3D Mark VR mark preview novi UI 2

 

Novi UI sada prikazuje preporučene testove, u zavisnosti od konfiguracije koje korisnik poseduje, a za neki od narednih updateova je najavljen i Time Spy, DX12 benchmark.

 

3D Mark VR mark preview novi UI 3

 

Osim novog UI-a i prikaza VRMark testa, 3D Mark je dobio lokalizaciju na ruski, Ice Storm Extreme i Unlimited su sada dostupne i u Basic verziji, System Info je ugpradeovan na 4.43 verziju. Mnoge korisnike će obradovati cinjenica da sada mogu da updateuju samo testove koje koriste, a ne celu aplikaciju i time ako imaju sporiju internet konekciju brže izvrše update.

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar