Quantcast

sub

19

avg

2017

Dejvid Bekam u PES 2018 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BeckhamPESOvoga puta, u Pro Evolution Soccer 2018-ici, između ostalog možete igrati u ulozi Dejvid Bekama. Nakon dodavanja Usein Bolta, kompanija Konami je izjavila da je potpisala ugovor sa poznatim engleskim fudbalerom koji je igrao u preko 100 mečeva UEFA lige šampiona, kao i mečevima engleske lige.

Opširnije...
 

sub

19

avg

2017

Futuremark i Elkjop saradnja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Futuremark ElkjopMože se reći da je kompanija Futuremark sa svojim benchmark alatima postala reper za procenivanje ukupnih performansi PC računara.

Zato i ne čude saradnje sa mnogim vladinim organizacijama koji koriste upravo njihove testove - PC Mark, 3D Mark i VR Mark za procenu "snage" računara koje nabavljaju za svoje potrebe. Upravo iz tih razloga i Elkjop Nordic je odlučio da korisnicima olakša izbor njihovog budućeg računara koristeći upravo rezultate Futuremark benchmark alata.

Opširnije...
 

pet

18

avg

2017

World of Tanks dodaje single-player kampanje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WoTWarOd sledeće nedelje možemo uživati u novitetu kreatora multi-player igre World Of Tanks - 22. avgust je datum kada možete isprobati novi single-player campaign mod "War Stories". U pitanju je epizodični gameplay u kome igrači mogu da se oprobaju, bilo da je solo partija ili kooperativna.

Opširnije...
 

pet

18

avg

2017

Google i Deezer uklanjaju muziku koja sadrži "govor mržnje" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleDeezerNakon što je Spotify pokrenuo svoju akciju uklanjanja muzike koja u sebi sadrži rasističke poruke ili bendove koji su orijentisani na superiornost bele rase, Google i Deezer preuzimaju sledeći korak u eliminisanju rasističke muzike. Sajt Digital Music News je objavio listu 37 takvih bendova i odmah nakon te objave, muzičke platforme su počele sa akcijom uklanjanja ovakvog sadržaja.

Opširnije...
 

pet

18

avg

2017

Skype predstavio novi Desktop dizajn Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SkypePreviewOd sada u ponudi Skype-a se između ostalog nalazi i novi dizajn Desktop aplikacije koji su čelnici kompanije predstavili. Korisnici mogu download-ovati Skype Preview i istraživati nove dodatke koji će biti predstavljeni, a čelnici Skype-a navode da korisnici ostavljaju komentare u slučaju nekih bagova ili nedostataka putem Skype menija ili njihovog foruma.

Opširnije...
 

sre

16

avg

2017

Discord testira video pozive i screen share Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiscordVideoDiscord je jednostavna aplikacija za gaming chat-ovanje koja je postala operativna od pre par godina. Posle brojnih dodataka za aplikaciju i velike potražnje fanova, razvojni tim je odlučio da testira nove funkcije kao što su video chat i screen share. Trenutno će u ovoj poslastici uživati korisnici PC-a, dok će oni koji posezaju za mobilni telefon biti u prilici da isprobaju ove dve nove funkcije nakon toga.

Opširnije...
 

če

03

avg

2017

Overwatch - Summer Games event kreće 8. avgusta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

OverwatchSummerKompanija Blizzard radi uveliko na tome da sveži sadržaj stigne fanovima igre Overwatch. Nove mape i likovi stižu često, kao i razni sezonski event-ovi koji donose tematske game modove koji zamenjuju loot box item-e eksluzivnim podešavanjima. Summer Games je bio prvi ovakav event koji se održao par dana pre nego što su se olimpijske igre u Riu 2016. održale. Jeff Kaplan i ostatak tima će vratiti ovaj event koji će se opet održati 8. avgusta.

Opširnije...
 

sre

02

avg

2017

Windows 10 će uskoro omogućiti eye tracking Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EyeControlČelnici Microsoft-a su rešili da pomognu onima koji boluju od teških bolesti kao što je ALS ili neke druge neuromišićne bolesti koja bi ih sprečila da koriste svoje ruke. U pitanju je implementiranje eye tracking tehnologije.

Opširnije...
 

sre

02

avg

2017

PS4 - Stigla Dreadnought open beta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DreadnoughtAko želite da komandujete flotom gigantskih svemirskih brodova, sada imate priliku. Six Foot, Yager i Grey Box su pokrenuli Dreadnought open betu za PS4. Ona se nadovezuje na closed testove na PC-u i PS4 koji su toplo prihvaćeni od strane fanova, tako što nudi svima pristup ka osam novih mapa, novom vozilu - Trident Hero Ship, listu prijatelja u igrici, squad-ove, kao i niz specifičnih dodataka za PS4 kao što je PS4 Pro podrška i Remote Play.

Opširnije...
 

uto

01

avg

2017

Titanfall 2 stiže na EA i Xbox One pretplatničke servise Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Titanfall2EAIgra Titanfall 2 je dostupna za pretplatnike EA-ovog EA Access servisa. Korisnici koji poseduju EA Access servis na Xbox One i Origin Access na PC-u mogu da igraju ovaj naslov i to potpuno besplatno.
Titanfall 2 će biti dostupan na Vault-u, što je EA-ovo skladište za igre koje su dostupne i to potpuno besplatno korisnicima Access-a.

Opširnije...
 


Strana 1 od 32