Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ned

15

feb

2015

Nordeus predstavlja novu verziju igre Top Eleven Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Top Eleven 2015Kompanija Nordeus je predstavila novu verziju njihove popularne fudbalske menadžer igre Top Eleven. Ova znatno unapređena verzija, Top Eleven 2015, igračima nudi mnoštvo noviteta, uključujući poboljšanu grafiku, navigaciju i kvalitet zvuka, bolju atmosferu i muziku, kao i potpuno prilagođavanje igre svim mobilnim platformama i uređajima koje pokreće iOS ili Android operativni sistem.

Pored svih tehničkih performansi i gameplay noviteta, lik najpoznatijeg trenera Chelsea, Jose Mourinhoa, je i dalje tu da kroz igru igračima nudi svoje savete o tome kako da budu najbolji fudbalski menadžeri svog tima. 

Opširnije...
 

sre

21

jan

2015

Thermaltake predstavio DPS G App 2.0 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake DPS G App 2Kompanija Thermaltake je izbacila novi softver, poboljšanu verziju prethodne DPS aplikacije, pod nazivom DPS G App 2.0 koji je namenjen njihovim Toughpower DPS G napajanjima – sada prvim Internet of Things (IoT) napajanjima. Ovo IoT rešenje podrazumeva hardver, PC softver, mobilnu aplikaciju i platformu za Cloud menadžment.

Ukratko, Thermaltake korisnicima nudi servis sa kojim su u mogućnosti da pristupe podacima i upravljaju napajanjem sa raznih računara i mobilnih uređaja, bilo kad i bilo gde. DPS G App 2.0 omogućava digitalno praćenje bitnih parametara procesora i grafičke karte, uključujući napon, potrošnju i temperaturu.

Aplikacija je za sada dostupna za Toughpower DPS G napajanja od 450W, 550W, 650W, 750W, 850W i 1050W, koja nose 80 Plus Gold sertifikat. 

Opširnije...
 

pet

09

jan

2015

3D Markovi na sniženju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

3DMark snizenjePopularan Futuremark benchmark program za testiranje performansi grafičkih karti - 3D Mark se našao na popustu od čak 80% na Steam servisu i to kao Daily Deal.

Tako je trenutno njegova cena za Advanced verziju 4,99€ umesto standardne od 24,99€ i popust će trajati sve do subote do 19h po našem vremenu te požurite.

Ali to nije sve, jer su i starije podržane verzije 3D Marka takođe na sniženju od 80% tako da su cene za 3D Mark 11 i 3D Mark Vantage sada 3,99€ i 1,79€.

Opširnije...
 

pon

05

jan

2015

Steam In-Home Streaming Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Steam In-Home StreamingOva vest nije nova i neki su verovatno već čuli za „Steam In-Home Streaming“ servis, ali u slučaju da ga još niste isprobali ili ne znate o čemu se tačno radi, tu smo da Vas informišemo. Jedno je sigurno, ovaj servis funkcioniše „kao podmazan“, što nam je potvrdio i jedan član foruma koji ga redovno koristi. Evo o čemu se zapravo radi...

Kada se ulogujete na Steam sa dva računara koji pripadaju istoj mreži (home network-u), oni se automatski povezuju, što Vam omogućava da sa jednog računara, sa daljine, instalirate, pokrenete i igrate igre kao da sedite za drugim, udaljenim, računarom. 

Opširnije...
 

pon

05

jan

2015

Steam klijent dobio FPS merač Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

steam klijent FPSAko ste jedan ste od mnogobrojnih korisnika koji ima pozamašnu biblioteku igara na Steam servisu, i za prikaz FPS-a u igrama ste koristili aplikacije kao što su MSI Afterburner ili Fraps ili neku treću alternativu tada imamo lepu vest za Vas.

Naime, u poslednjoj beta verziji Steam klijenta je dodata mogućnost prikaza FPS-a u igrama koje igrate preko ovog servisa. Mnogi će reći napokon, jer je Steam jedan od najpopularnijih digitalnih servisa za igre i već duže vremena imaju mnoge mogućnosti koji drugi digitalni servisi još nisu dobili.

Ovime se može reći da Steam klijent skoro postaje celokupno rešenje za igranje, jer osim achievementa, komunikacije tokom igranja, ocenjivanje igara i mogućnosti broadcastovanja sada je tu i jedna od najkorišćenijih opcija.

Opširnije...
 

sre

31

dec

2014

Kim Dotcom pokreće MegaChat kao alternativu Skype-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MegaChatKim „Dotcom“ Schmitz, osnivač nekadašnjeg Megaupload-a i njegovog naslednika Mega, najavio je da će pokrenuti novi servis za video pozive i chat, baziran na browser-u, koji će biti konkurencija Microsoft-ovom Skype-u.

Schmitz je pomenuo da će sajt Mega dobiti svoj dobro obezbeđeni chat koji će biti van domašaja američke vlade. Njegova motivacija za ovakav potez ne iznenađuje, s obzirom na pravna nadmetanja koja vodi sa njima. Schmitz je na svom Twitter-u objavio da će novi MegaChat servis biti u potpunosti enkriptovan i da će nuditi visoke brzine pri transferu fajlova. 

Opširnije...
 

sre

03

dec

2014

Novi update za 3DMark i PC Mark 8 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

3dmark pcmark updateMože se reći da kompanija Futuremark, koja je sada deo UL, vredno radi, jer redovno izbacuju update-ove za njihove najpopularnije benchmark programe - 3DMark i PCMark 8.

Tako je 3D Mark dobio update koji poboljšava detekciju hardvera, a tu je i rešenje za pucanje Ice Storm i Cloud Gate testa usled memory access violation problema. Update, u ovom slučaju ne utiče na benchmark skorove.

PCMark je takođe dobio update koji poboljšava detekciju hardvera, kao i ispravke za par problema koji su onemogućavali startovanje Adobe After Effects testa isl...

Opširnije...
 

sre

19

nov

2014

ASRock i Ubisoft su se udružili Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRock i Ubisoft Vam obezbeđuju Ghost Recon Phantoms Assassin’s Creed paket opreme

 

ASRock i UbisoftASRock će ponuditi ograničen broj kodova namenjenih Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms igri, za dodatni limited-edition paket opreme: „Assassin’s Creed Pack“, uz svaku kupljenu ASRock Intel matičnu ploču serije 8 i 9, kao i matične ploče Intel Bay Trail-D i AMD FM2+ serije. Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms igra će biti dostupna na ASRock-ovom APP Shop-u od danas, 19. novembra, a svaki kupac ASRock matične ploče dobija dodatni besplatni kupon za “Assassin’s Creed Pack” opremu u vrednosti od 15 američkih dolara.

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms je timska pucačka PC igra iz trećeg lica koju izdaje Ubisoft. ASRock će, pored lakog pristupa Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms igri putem svog APP Shop-a, ponuditi i limited-edition „Assassin’s Creed Pack“ koji uključuje iconic EV-S1 HOOD AC, Light Tactical Suit AC T. i tri FIVE SEVEN AC oružja. 

Opširnije...
 

pet

14

nov

2014

Kaspersky Lab upozorava na elitnu špijunsku grupu „Darkhotels” Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kaspersky Lab DarkhotelsEksperti tima za globalno istraživanje i analizu, kompanije Kaspersky Lab, istraživali su špijunsku grupu koju su nazvali „Darkhotels”, koja je vrebala iz senke bar četiri godine tokom koje su kradeni osetljivi podaci odabranih direktora koji putuju u inostranstvo. Špijunska grupa „Darkhotels” napada svoje mete dok odsedaju u luksuznim hotelima i nikada ne napadaju istu metu dva puta.

Najnovije mete jesu administatori iz vrha kompanija iz SAD-a i Azije, koje posluju i investiraju u azijsko-pacifičkom regionu: generalni direktori, viši potpredsednici, direktori prodaje i marketinga i ljudi iz vrha poslovnih jedinica za istraživanje i razvoj . Kompanija Kaspersky Lab upozorava da ova grupa i dalje „vreba“. 

Opširnije...
 

pon

27

okt

2014

AMD Catalyst 14.9.2 beta drajveri Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD Catalyst 14.9.2 betaAMD je po drugi put izbacio beta Catalyst drajvere, Catalyst 14.9.2 beta. U odnosu na prethodnu Catalyst 14.9.1 beta verziju, nova beta ne donosi nikakve značajnije izmene, osim što omogućava AMD Mantle API podršku za igru Sid Meier's Civilization: Beyond Earth.

Ubrzo nakon što se pojavio Catalyst 14.9 WHQL drajver, AMD je krajem septembra izbacio i prateći Catalyst 14.9.1 beta drajver, kako bi se regulisali neki problemi, kao što su: pojavljivanje crnog ekrana ili BSOD (plavi ekran smrti) nakon instalacije drajvera, pad Catalyst Control centra, nasumični pad prilikom aktiviranja ili gašenja 4-way CrossFireX-a, kao i nestabilnost Battlefield 4-ke na sistemima sa 4-way CrossFireX-om. 

Ovaj beta drajver je takođe rešavao i problem pada sistema prilikom pokretanja Sniper Elite III igre, na sistemima sa 4-way CrossFireX-om. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 25