| Vesti | AXE | YouTube skup – Man of Steel [VLOG]
AXE

YouTube skup – Man of Steel [VLOG]

Man of steel-VLOG

Kućište ostalo čitavo 🙂

 

9.5.2015. održao se prvi zvanični YouTube skup koji je organizovao PCAXE sa idejom da ispromoviše „Man of Steel“ modifikaciju kućišta, ili preciznije rečeno build from scratch (izrađeno od nule) kućište iza koga stoji Dejan Radovanović – na PCAXE forumu poznat pod pseudonimom MegaSkot.

Mnogi od pratilaca PCAXE portala su se požalili da nismo na vreme javili svima za ovaj skup (javili smo dan za dan), ali to je i bio plan. Iskreni da budemo, obzirom na iskustvo sa prethodnih skupova (prošli skup YT skup u „Galaktici“ je brojao oko 3K ljudi), želeli smo da na skup ne dođe više od 200 ljudi, a ispostavilo se da smo imali dobru procenu svega.

Ideja skupa je da svi prisutni imaju priliku da vide jedan ovakav mod kućišta uživo, kao i da se svi družimo, upoznamo ako već nismo i sl, a pored PCAXE ekipe, na skup su došli i poznati YouTuberi – Srpski Tutorijali, Mudja&Cale, KovalskA i Yasserstain. U nastavku ovog članka imate neobavezni vlog koji je snimio Dule aka animaN (glavni i odgovorni urednik PCAXE portala):

 

 

Zahvaljujemo se svima koji su došli na skup, pre svega na tome što nije vladao nered (kako to obično biva na skupu :D), a onda i na tome što su svi bili nasmejani i dobrog raspoloženja, i u krajnjoj liniji prepoznali koliko je Dejan Radovanović uložio truda u Man of Steel mod!

Hvala svima!

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar