| Vesti | AXE | Sapphire Giveaway – Kviz znanja
AXE

Sapphire Giveaway – Kviz znanja

Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Giveaway

Odgovori tačno na 5 pitanja i osvoji Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Giveaway

 

Nakon prvog video materijala, odnosno NAJAVE Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Giveaway-a, pred Vama je kviz znanja!

Ukoliko tačno odgovorite na 5 pitanja koja je postavio Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala, bićete u prilici da osvojite Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC grafičku kartu.

 

Sapphire, WinWin Shop i PCAXE daruju jednu Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru pomenute grafičke karte i AMD tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

 

Propozicije giveaway-a:

• Potrebno je da lajkujete OVAJ video (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno – u pitanju je isti video materijal)

• Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)

• Lajkujete OVAJ i OVAJ post (oba posta lajkujte) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želji

• Pretplatite (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice ako već niste

• Popunite UPITNIK sa pitanjima

 

Opšta pravila:

Ispred Vas su 5 pitanja koja su vezana za Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC grafičku kartu, odnosno AMD tehnologije. Svi koji budu tačno ili netačno odgovorili na pitanja će biti u “bubnju” za izvlačenje nagrade, ali će prvi sa liste morati da ima sve tačne odgovore kako bi osvojio nagradu.

Ukoliko se desi da prvi sa liste nema tačne odgovore na sva pitanja, prvi sledeći na listi sa tačnim odgovorima osvaja nagradu. Listu ćemo generisati nasumično putem RANDOM.ORG sajta.

Pravo učešća imaju stanovnici Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Izvlačenje je 25.6.2015. god. na WinWin YouTube kanalu.

 

Pratite PCAXE portal ili njegovu Facebook stranicu, kao i WinWinShop Facebook stranicu, WinWin Shop YouTube kanal i WinWin Shop blog, kako bi ste bili na vreme obavešteni o svemu!

Srećno!

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar