| Vesti | AXE | PCAXE letnji game giveaway – dobitnici
AXE

PCAXE letnji game giveaway – dobitnici

PCAXE Game Giveaway pobednici

Tačno u ponoć je završen PCAXE letnji game giveaway i došao je trenutak koji svi učesnici željno išćekuju, a to je izvlačenje srećnih dobitnika.

Izvlačenje dobitnika se vršilo preko sajta random.org, na koji su stavljani učesnici koji su do ponoći uradili share posta sa natpisom „PCAXE MI POKLANJA IGRU!“.

Posle izvlačenja sa liste dobitnika (prvih pet i poslednji na listi) proveravano je da li su izvučeni korisnici odradili ostatak tj. like posta i PCAXE FB stranice, te ako jesu proglašavaju se pobednicima. Naravno ako izvuceni sa liste nisu uradili sve neophodno, sledeći na listi koji su uradili sve postaju automatski dobitnici.

Da ne razglabamo dalje, evo je i lista dobitnika…

 

 

Od dosta unosa, samo 147 kandidata je imalo pravilan Share i shout, a neki od kandidata su diplirali ili triplirali unose što nam je malo otežalo posao izbacivanja duplikata, da neko ne bi imao veću šansu od ostalih.

 

PCAXE Game Giveaway pobednici art T 

 

Prvu nagradu tj. Crysis 3 i Bioshock Infinite je dobio srećan dobitnik sa nickom:

Bojan Jovanovic

 

lista prvi

 

Preostale 4 nagrade u vidu Far Cry 3 igre su dobili:

 

Laza Simicic Zenzila
Lazar Krstic
Dejan Djordjevic
Mirza Musinovic

 

lista poslednji

 

I poslednji na listi je dobio igru Sniper Ghost Warior 2:

Milan Kvrgic

 

Preostalim fanovima želimo više sreće sledeći put, a nadamo se da će se uskoro steći uslovi za još neku sličnu nagradnu igru.

Random generisanu listu kandidata koji su uradili pravilan share i koji su ušli u bubanj možete skinuti odavde, a dobitnici će biti kontaktirani oko preuzimanja ključeva.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar