| Vesti | AXE | NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – edukacija
AXE

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – edukacija

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY edukacija

Pregled mogućnosti Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičke karte i NVIDIA tehnologija

 

Nakon prvog video materijala, odnosno najave NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a, pred Vama je drugi po redu video materijal u kome je naveden kratak i efikasan osvrt na to šta Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafička karta pruža u praksi, kao i koje su to NVIDIA tehnologije vredne pomena.

 

WinWin Shop, Gigabyte i PCAXE, pod okriljem kompanije NVIDIA daruju jednu Gigabyte GTX960 grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru NVIDIA GeForce Experience softvera i NVIDA Maxwell arhitekture i tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Propozicije NVIDIA GeForce Experience & Maxwell Giveaway-a će biti objavljenje 28.aprila putem video materijala, a verujemo da ćete biti i više nego spremni da odgovorite na 5 pitanja koje će postaviti Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala.

Pratite PCAXE portal ili njegovu Facebook stranicu, kao i WinWinShop Facebook stranicu, WinWin Shop YouTube kanal i WinWin Shop blog, kako bi ste bili na vreme obavešteni o svemu!

Srećno!

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar