| Vesti | AXE | Milion pregleda na PCAXE YT kanalu
AXE

Milion pregleda na PCAXE YT kanalu

PCAXE YouTube 4K Subscribers 1M views

i 4000 subscribera

 

Taman smo pre neki dan proslavili jubilej sa 4096 registrovanih članova na PCAXE forumu, a nakon svega par dana ostvarili smo još jedan itekako važan jubilej – prešli smo milion pregleda na našem Youtube kanalu i uz to smo gotovo istovremeno dobili i 4000-tog subscribera.

Milion pregleda i 4K subscribera nije malo, a to je postignuto mukotrpnim radom gde smo na video materijalima pokazivali advanced funkcije testiranih uređaja, tutorijale za OC i sklapanje konfiguracija, ekstremna testiranja hardvera da bi smo proverili da li su specifikacije tačne ili ne. Tu su i kompletni tj. vrlo detaljni video testovi hardvera.

Na ovaj način smo postali prepoznatljivi na Balkanu, pa uspeh nije mogao da izostane.

Da se podsetimo o čemu smo to pričali u uvodu – Haswell OC tutorijal:

 

 

Kako sklopiti HTPC vol1, vol 2, kao i najavu za tutorijal sklapanja high end PC-a:

 

   

 

Jedni smo od retkih koji u svojim recenzijama imaju i video materijale BIOS-a ploča, prikaza softvera koji dolaze uz periferije i druge testirane uređaje, kao i detaljnog prikaza admin opcija za svaki testirani ruter tako da korisnik može videti gotovo sve opcije i mogućnosti pre nego što se odluči na kupovinu.

 

   

 

Tu su i video prikazi kako se mogu igrati igre sa APU-ovima, jer smatramo da sami brojevi nisu dovoljno rečiti, već gledanjem video materijala korisnik može uvideti i proceniti da li će moći da se igra sa AMD APU-ovima.

 

   

 

Možemo se kladiti da ovakva ekstremna testiranja niste mogli videti kod domaće konkurencije, ali se zato PCAXE dosetio na koji način na proveri navode proizvođača o ekstremnim uslovima koje uređaji mogu izdržati.

Kao prikaz modernih tenologija imamo dosta video materijala koji jasno pokazuju njihove prednosti, a izdvojili bi smo sledeći – Perfect Voice tehnologiju koju poseduje ASUS Xonar U5 zvučna karta koju smo nedavno testirali.

 

 

Ili prikaz Focused Flow-a kod Noctua NF-F12 ventilatora (Ovo sigurno niste mogli videti kod konkurencije).

 

 

Za kraj tu su i kompletni testovi hardvera tj. video recenzije, kojih će biti sve više i više, jer video vredi više od 1000 slika:

 

   

 

Zato ne čudi uspeh PCAXE Youtube kanala, koji je po broju pregleda prevazišao mnoge kanale „jačih“ i poznatijih IT medija u regionu.

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar