| Vesti | AXE | Izvučen dobitnik Raidmax Scorpio V giveaway-a!
AXE

Izvučen dobitnik Raidmax Scorpio V giveaway-a!

Raidmax PCAXE Giveaway

Ukoliko niste u toku, Raidmax Scorpio V giveaway je konačno završen i srećni dobitnik je juče (24.01.2015.) izvučen, a nagrada je, naravno, Raidmax Scorpio V kućište i to u atraktivnoj sivoj boji. Video recenziju crne varijante Scorpio V kućišta možete pogledati ovde, jer je već testiran na PCAXE portalu, a napravili smo i video snimak samog izvlačenja.

Koraci koje ste trebali da odradite kako biste učestvovali u ovom izvlačenju su bili vrlo jednostavni, ali i nešto drugačiji od onoga na šta ste do sad navikli kad su nagradne igre u pitanju. Pored lajkovanja Raidmax Balkan i PCAXE Facebook stranice, i deljenja Raidmax Balkan Giveaway video klipa na svom fejsbuk profilu, trebali ste da popunite i upitnik sa mini kvizom znanja u vezi Raidmax Scorpio V kućišta. 

 

Ova novina sa popunjavanjem upitnika se mnogima svidela, a nama je omogućila precizan uvid u listu učesnika, pa tako nije bilo grešaka „ljudske prirode“, prilikom unosa liste na RANDOM.ORG sajt. Pišite nam i Vi kako Vam se svideo novi način sprovođenja giveaway-a, kako bismo što više unapredili buduće nagradne igre.

 

 

Pobednik je izvučen nasumično, a ovoga puta je to bio Miloš Milosavljević, sa Facebook adresom:

https://www.facebook.com/milos.milosavljevicbrka.

Srećnom dobitniku čestitamo i podsećamo ga da treba da nam se javi u roku od nedelju dana, radi preuzimanja nagrade.

Svim drugim učesnicima, više sreće u nekom narednom izvlačenju!

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar