| Vesti | AXE | HIS Radeon R9 280 IceQ X2 darivanje
AXE

HIS Radeon R9 280 IceQ X2 darivanje

AMD PCAXE HIS Giveaway

AMD i PCAXE poklanjaju

 

Ostalo je još pola meseca do kraja letnjeg raspusta, ali to ne znači da bi gejming trebalo da stane. Zapravo, poželjno je i nakon učenja odmoriti mozak malo i odigrati svoju omiljenu igru. Kompanija AMD je svesna toga kontaktirala PCAXE, i obezbedila vrhunsku HIS Radeon R9 280 IceQ X2 grafičku kartu i tako je pred Vama još jedan giveaway!

Sa druge strane, PCAXE Forum je oduvek važio za mesto gde su se okupili hardverski frikovi, koji su na kraju krajeva i doprineli tome da ovaj forum postane poznat po izuzetno kvalitetnim temama u kojima je raspava na najvišem mogućem nivou, te za njih idu posebne beneficije!

Skoro svaki put kada pravimo Giveaway PCAXE Forumaši su „plakali“ što postoji Facebook 😀 Tim u vezi, ovoga puta njihov glas (ulaznica) vredi više nego glas naših pratilaca sa PCAXE Facebook stranice. Ne treba zaboraviti da je to najvernija PCAXE publika, pa otuda i takve beneficije!

 

HIS 280 IceQX2

 

Sa tim u vezi svako ko želi od PCAXE forumaša da učestvuje u ovom Giveaway-u potrebno je samo da se javi u OVOJ forumskoj temi sa rečenicom „Ja volim Radeon <3”, može i sa „Ja ne volim Radeon <3” i to je validno isto :).

Ideja je da u zavisnosti od zalaganja na forumu (broja postova) oformi težinski faktor, pa će neki forumaši biti u prilici da budu u bubnju čak 10 puta, i tako dramatično povećaju svoju šansu! To izgleda ovako:

 

  • Facebook član – jedna ulaznica za bubanj

  • PCAXE Newbie (90 i manje postova na forumu) – dve ulaznice za bubanj

  • PCAXE Member sa 100 do 400 postova na forumu) – pet ulaznica za bubanj

  • PCAXE Member sa 400+ postova na forumu – deset ulaznica za bubanj

 

Validni su svi članovi koji su se registrovali na PCAXE forum zaključno sa danom 14.08.2014. Takođe, napominjemo da forumaši mogu učestvovati i sa svog Facebook naloga – i taj glas će se brojati u “bubnju”, a Vas koji se do sada niste registovali pozivamo da to uradite, jer kao što vidite, biti PCAXE forumaš je cool! 🙂

Što se tiče naših vernih Facebook fanova, potrebno je da ispratite četiri jednostavna koraka:

  1. Lajkujte PCAXE Facebook stranicu

  2. Lajkujte AMD Adria Facebook stranicu

  3. Lajkujte OVU sliku

  4. Šerujte (podelite) OVU sliku i u komentaru napišete „ Ja volim Radeon <3”

 

Slikovito ti koraci izgledaju ovako:

  1. Korak: Lajkujte PCAXE Facebook stranicu (klik na sliku ispod da bi ste došli do stranice)

 

AMD PCAXE HIS Giveaway prvi korak

 

  1. Korak: Lajkujte AMD Adria Facebook stranicu (klik na sliku ispod da bi ste došli do stranice)

 

AMD PCAXE HIS Giveaway drugi korak

 

  1. i 4. Korak: Lajkujte i šerujte (podelite) OVU sliku i u komentaru napišite „Ja volim Radeon <3” (klik na sliku ispod da bi ste došli do stranice)

 

AMD PCAXE HIS Giveaway treci i cetvrti korak

 

Trebalo bi da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu ili na tom određenom post-u bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili sva četiri koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Prikupljanje učesnika za giveaway traje od 15.08.2014. do 31.08.2014. Po isteku tog dana ćemo prebrojati sve prijave, a nakon toga putem, RANDOM.ORG sajta izvući dobitnika. Prvi sa liste će osvojiti odličnu HIS Radeon R9 280 IceQ X2 grafičku kartu, o kojoj ste već mogli da čitate detaljno na PCAXE portalu. Te ako niste do sada, obavezno pročitajte ovu recenziju.

Pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije. Što se tiče Hrvatske, BiH i Crne Gore, obećavamo da će PCAXE redakcija učiniti sve što je u njenoj moći da osvojenu nagrada dođe do dobitnika što brže i bezbolnije!

 

Srećno svima!

 

AMD PCAXE HIS Giveaway 01

 

Zahvaljujemo se kompaniji AMD na ustupljenoj grafičkoj karti

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar