| Vesti | AXE | Corsair – PCAXE – Giveaway – Dobitnik
AXE

Corsair – PCAXE – Giveaway – Dobitnik

Corsair PCAXE Giveaway Dobitnik

Imamo srećnog dobitnika napajanja i zaključili smo da je naša omladina skroz OK! Usled dosta velikog broja gramatičkih grešaka sa kojima se svakodnevno susrećemo, u sklopu ovog giveaway-a smo iskoristili priliku da sprovedemo mali test opšte kulture.

Naime, uslovi za učešće u giveaway-u su bili samo da se popuni anketa i da se podeli video materijal na fejsbuku. Iako su to bili jedini uslovi, oko 15% učesnika nije podelilo video. Od ukupno 1560 unosa smo brisanjem duplikata stigli do broja od 1215 učesnika od kojih smo dalje izvlačili dobitnika.

Ali… pre nego što objavimo dobitnika, hajde da se za trenutak osvrnemo na rezultate ankete! 

Kao što smo već spomenuli, stekli smo utisak da nam omladina propada i da je opšte vaspitanje ugroženo. U poslednjih par meseci je aktuelna i „tema“ da je planeta Zemlja ravna ploča, što je za nas veoma ozbiljan udar na opšte obrazovanje. YouTube je slobodni medij i pored mnoštva korisnih informacija, prisutan je i veliki broj zabrinjavajućeg materijala, s obzirom da ne postoji nikakav filter, te svako može da objavi šta hoće.

Anketa je sprovedena da steknemo neki malo dublji uvid u obrazovanje naše omladine i da vidimo da li je pokret „Zemlja je ravna ploča“ stvarno toliko aktuelan ili su samo određeni pojedinci ti koji su glasniji od većine? Da li imamo problema sa kulturom ili su to samo pojedinci koji nas na Fejsbuku startuju sa „Eeeee“ i očekuju da vodimo razgovor sa njima? Na sve to, imamo odgovor ovde:

Rezultati T

 

Rezultati pokazuju da pratioci PCAXE portala veoma dobro poznaju Corsair i njihove proizvode. Veoma veliki broj učesnika je znao tačno šta Corsair proizvodi, dok je mali broj njih bio prevaren trik pitanjem, tj. opcijom „matične ploče“. Anketa je takođe pokazala da opšte obrazovanje nije ugroženo, nego samo neke veoma glasne individue „misle“ da nam je planeta ravna ploča. Izgleda da omladina zna veoma dobro da se razgovor započinje sa „Zdravo“, dok mi nažalost pamtimo samo taj mali procenat onih koji nas startuju sa „Eeeee“. Pošto smo mi dobili rezultate ankete, vi ste dobili priliku da osvojite jedno superiorno napajanje. Pogledajte kako je teklo izvlačenje i ko je na kraju osvojio nagradu:

 

 

Corsair HX750i napajanje i dodatni set kablova je preko RANDOM.ORG izvlačenja osvojio:

Ivan Stankovic

 

Srećnog dobitnika ćemo kontaktirati u najkraćem mogućem roku, dok ostalima više sreće želimo u nekom narednom izvlačenju.

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar