| Vesti | AXE | CM Storm Xornet modding takmičenje – Glasanje može da počne!
AXE

CM Storm Xornet modding takmičenje – Glasanje može da počne!

CM Storm Xornet takmicenje

Sedam lica Xorneta – Težak izbor ili slatke muke?

 

Dragi čitaoci i PCAXE forumaši, iza nas su tri uzbudljiva meseca Modding sekcije na PCAXE Forumu. Bili ste u prilici da prisustvujte takmičenju u modovanju CM Storm Xornet miša. Svako od od odabranih moddera (neSSa, JBL, sinda, animaN, OCz, MegaSkot, Illidan, Steamroller) je imao isti zadatak – da CM Storm Xornet miš učini boljim, lepšim ili funkcionalnijim.

Opšti utisak je da su odbarani modderi položili „Xornet ispit“ sa najvišom mogućom ocenom! Svaki mod je zaista priča za sebe, a ako već niste pročitali svaku temu, naše pitanje je: Šta čekate koji vrag? 🙂 Vreme je da se glasa!

 

 

svi zajedno xornet T

 

Glasanje će se održati na „četiri fronta“ po sledećem sistemu:

 

 

Tema za glasanje na PCAXE forumu je na OVOM linku, dok za potrebe glasanja na PCAXE Facebook stranici putem OVOG linka, odnosno Cooler Master Balkan Facebook stranici putem OVOG linka. Naravno, ako do sada niste lajkovali te Facebook stranice, evo prilike da to uradite.

Podsetimo se još jednom svih modova CM Storm Xornet miša:

 

neSSaKLIK ZA WORKLOG

neSSa T

 

JBL KLIK ZA WORKLOG

JBL T

 

sindaKLIK ZA WORKLOG

sinda T

 

animaN KLIK ZA WORKLOG

animaN T

 

OCzKLIK ZA WORKLOG

OCz T

 

MegaSkotKLIK ZA WORKLOG

MegaSkot T

 

SteamrollerKLIK ZA WORKLOG

Steamroller T

 

Dakle, svaka od grupa glasača će biti u prilici da donese glas pobedniku, a samo glasanje će trajati 7 dana. Pravo glasanja imaju svi PCAXE forumaši registrovani na dan objave ove najave.

Grupe su određene tako da je Facebook glasanje stavljeno u drugi plan, ali nije izostavljeno jer i ti bodovi mogu da odluče pobednika. Sa druge strane smatramo da glasovi PCAXE forumaša vrede najviše, odmah zatim glasovi stručnog žirija sastavljenog od članova PCAXE redakcije i lokalne kancelarije Cooler Mastera.

PCAXE redakcija se zahvaljuje Cooler Master-u i PCAXE modderima koji su učestvovali u ovoj modderskoj akciji! Neka najbolji pobedi, glasanje može da počne!

 


Glasajte na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar