| Vesti | AXE | 4096 registrovanih korisnika na forumu
AXE

4096 registrovanih korisnika na forumu

PCAXE forum 4096 registrovanih korisnika

PCAXE Forum je „težak“ 4KB

 

Prošlo je dosta vremena od kada smo imali prvi jubilej od 1024 registrovana korisnika na PCAXE forumu. Sada slavimo novi jubilej, ne sa 2048 već sa 4096 registrovanih korisnika na forumu.

Možda se nekome ovaj broj neće činiti velikim, ali za sajt i forum koji nisu odustali od ideje, prvenstveno kvalitetnog i objektivnog ocenjivanja računarskih komponenti, ovaj broj je znak da se krećemo u dobrom smeru. Naravno, mogli smo krenuti, kao i neki drugi IT mediji lakšim putem koji podrazumeva osvrt na kvantitet ispred kvaliteta, ali mi smo odlučili da krenemo trnovitijim.

Nama ne pada na pamet da rušimo renome koji smo mukotrpnim radom itekako zaslužili i koji nas izdiže od konkurencije, a to su kvalitetne recenzije pripomognute tehničkim detaljima, kao i detaljnim video materijalima.

Naravno, ovo ne znači da nismo napravili bolju organizaciju tako da možemo korisnicima ponuditi mnogo više mesečnih recenzija nego pre godinu-dve dana, što smo i dokazali ovoga leta. Tu su i drugi planovi koji će od PCAXE-a napraviti još popularniji sajt, a sve uz to da kvalitet recenzija nikako ne trpi u tom procesu.

 

PCAXE forum 4096 registrovanih korisnika 1

 

Svakako PCAXE osim kvalitetnih tekstualnih recenzija, je odavno uvideo prednosti video materijala i tako smo jedan od retkih IT medija čiji je Youtube kanal vrlo posećen i na kojima će korisnici ubuduće moći da gledaju sve više i više detaljnih video recenzija gde će biti prikazane sve prednosti, ali i mane testiranih proizvoda, jer video govori više od 1000 reči i slika.

Tako da uopšte ne čudi porast broja korisnika foruma, kao i sve veće i veće posećenosti, kako sajta, tako i samog foruma. Zajedno sa Vama, dragi čitaoci, u nove pobede!

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar