Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

uto

12

maj

2015

YouTube skup - Man of Steel [VLOG] Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kućište ostalo čitavo :)

 

Man of steel-VLOG9.5.2015. održao se prvi zvanični YouTube skup koji je organizovao PCAXE sa idejom da ispromoviše „Man of Steel“ modifikaciju kućišta, ili preciznije rečeno build from scratch (izrađeno od nule) kućište iza koga stoji Dejan Radovanović - na PCAXE forumu poznat pod pseudonimom MegaSkot.

Mnogi od pratilaca PCAXE portala su se požalili da nismo na vreme javili svima za ovaj skup (javili smo dan za dan), ali to je i bio plan. Iskreni da budemo, obzirom na iskustvo sa prethodnih skupova (prošli skup YT skup u „Galaktici“ je brojao oko 3K ljudi), želeli smo da na skup ne dođe više od 200 ljudi, a ispostavilo se da smo imali dobru procenu svega.

Opširnije...
 

pet

08

maj

2015

YouTube skup - Man of Steel Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Na Peterovaradinskoj tvrđavi od nule do zvezda

 

Man of steel skup9.5.2015. održaće se prvi zvanični YouTube skup koji će organizovati PCAXE sa idejom da ispromoviše „Man of Steel“ modifikaciju kućišta, ili preciznije rečeno build from scratch (izrađeno od nule) kućište iza koga stoji Dejan Radovanović - na PCAXE forumu poznat pod pseudonimom MegaSkot.

Ideja skupa je da svi prisutni imaju priliku da vide jedan ovakav mod kućišta uživo, kao i da se svi družimo, upoznamo ako već nismo isl, a pored PCAXE ekipe, na skup će doći i poznati YouTuberi. U nastavku ovog članka imate promotivni video i detalje o tome gde će se tačno održati skup.

Opširnije...
 

uto

28

apr

2015

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Odgovori tačno na 5 pitanja i osvoji Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičku kartu

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY-Kviz ZnanjaNakon prvog video materijala, odnosno najave NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a i drugog u kome se pričalo o Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičkoj karti, pred Vama je finalni video materijal, odnosno počinje kviz znanja!

Ukoliko tačno odgovorite na 5 pitanja koja je postavio Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala, bićete u prilici da osvojite Gigabyte G1 Gaming GTX960 grafičku!

Opširnije...
 

pon

27

apr

2015

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY - edukacija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pregled mogućnosti Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičke karte i NVIDIA tehnologija

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY edukacijaNakon prvog video materijala, odnosno najave NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a, pred Vama je drugi po redu video materijal u kome je naveden kratak i efikasan osvrt na to šta Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafička karta pruža u praksi, kao i koje su to NVIDIA tehnologije vredne pomena.

Opširnije...
 

pet

24

apr

2015

NVIDIA Gigabyte GTX960 Giveaway - najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MOBA heroj zvani Gigabyte GTX960

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY NajavaWinWin Shop, Gigabyte i PCAXE, pod okriljem kompanije NVIDIA daruju jednu Gigabyte GTX960 grafičku kartu.

Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru NVIDIA GeForce Experience softvera i NVIDIA Maxwell arhitekture i tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

U nastavku ove vesti je video najava ovog Giveaway-a...

Opširnije...
 

sre

08

apr

2015

Baito – Akcija – Gejmerski miš MSI Interceptor DS100 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Baito AkcijaBaito, domaći servis i prodavnica računarskih komponenti, IT opreme i razne gejming periferije, pokreće „shotgun“ akciju za MSI Interceptor DS100 gejming miša. Oni koji ne znaju šta je i ko je Baito, neka obavezno bace pogled na intervju koji smo nedavno objavili.

Ova brza akcija uključuje prvih 30 srećnika koji se budu javili na PCAXE forumu. Oni će ostvariti popust na MSI Interceptor DS100 gejmerskog miša, i to od čak 30%, što znači da će cena za njih biti neverovatnih 1915 dinara!

Pored toga što treba da se javite na forumu, potrebno je još samo da odgovorite na tri veoma laka pitanja koja možete videti u nastavku teksta...

Opširnije...
 

sub

04

apr

2015

PCAXE Vlog – UPDATE Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Novine na PCAXE-u

 

PCAXE vlog updateS vremena na vreme volimo da se direktno obratimo svim našim čitateljima i pratiocima na društvenim mrežama. Najbolje je kada možemo da se gledamo oči u oči, a video materijal je najbliži tome, te je Dušan Srbljak (Dule aka animaN) glavni i odgovorni urednik PCAXE portala snimio vlog na temu novosti koje su direktno vezane za celokupan PCAXE.

Pa što bi Dule rekao, da ne tupimo mnogo, pogledajte video materijal koji smo vam pripremili.

Opširnije...
 

če

02

apr

2015

NVIDIA Witcher 3 takmičenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Maskiraj se u Geralta i osvoji MSI NVIDIA Geforce GTX960 grafičku kartu

 

NVIDIA Witcher 3 takmicenjeAko redovno pratite PCAXE portal, onda znate da ne prolazi puno vremena između dva giveaway-a. Trudimo se da naše čitaoce i pratioce nekako nagradimo i revanširamo im se za vernost.

Ukoliko ste strastveni gejmer, sigurno ste čuli za Witcher serijal? Naravno da jeste... Sa tim u vezi odlučili smo da pripremimo jedno zanimljivo takmičenje na temu „Witcher 3: Wild Hunt“ naslova u saradnji sa kompanijama NVIDIA i MSI!

Opširnije...
 

pon

23

mar

2015

PowerColor Giveaway – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pokaži znanje i osvoji PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu!

 

PowerColor Giveaway kviz znanja clanakPowerColor, WinWin Shop i PCAXE daruju jednu PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

 

Opširnije...
 

pon

16

mar

2015

PowerColor Giveaway - najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Osvoji PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu!

 

PowerColor pcaxe winwin giveawayKompanije PowerColor, WinWin Shop, kao i PCAXE daruju jednu PowerColor R9 270 TurboDuo grafičku kartu, koju smo već ranije testirali na našem portalu na sledećem linku.

Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Opširnije...
 


Strana 1 od 8