Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pon

01

sep

2014

Dobitnik HIS Radeon R9 280 IceQ X2 darivanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Izvučen dobitnik

 

AMD PCAXE HIS Giveaway dobitnikGiveaway u saradnji sa kompanijama AMD i HIS, u kojem je glavna nagrada bila odlična HIS Radeon R9 280 IceQ grafička karta, je završen.

Bilo je pregršt prijava, kako na našoj facebook stranici, tako i na PCAXE forumu, tako da je lista potencijalnih dobitnika bila poveća.

Ali da ne dužimo dalje dobitnik je izvučen, dok ostalima želimo više sreće u jednom od sledećih giveaway-a.

Opširnije...
 

pet

15

avg

2014

HIS Radeon R9 280 IceQ X2 darivanje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD i PCAXE poklanjaju

 

AMD PCAXE HIS GiveawayOstalo je još pola meseca do kraja letnjeg raspusta, ali to ne znači da bi gejming trebalo da stane. Zapravo, poželjno je i nakon učenja odmoriti mozak malo i odigrati svoju omiljenu igru. Kompanija AMD je svesna toga kontaktirala PCAXE, i obezbedila vrhunsku HIS Radeon R9 280 IceQ X2 grafičku kartu i tako je pred Vama još jedan giveaway!

Sa druge strane, PCAXE Forum je oduvek važio za mesto gde su se okupili hardverski frikovi, koji su na kraju krajeva i doprineli tome da ovaj forum postane poznat po izuzetno kvalitetnim temama u kojima je raspava na najvišem mogućem nivou, te za njih idu posebne beneficije!

Opširnije...
 

ned

09

mar

2014

D-Link Giveaway - dobitnik Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

D-Link Giveaway finalPrvi D-Link & PCAXE giveaway, gde je glavna i jedina nagrada bio odličan D-Link GO-RT-AC750 ruter, se završio i došlo je vreme da se proglasi pobednik.

Na vreme je stiglo 172 lajkova na sliku, a obzirom da je zbir prvih 20 brojeva od 0-10 kojeg su korisnici na forumu birali 108, srećan dobitnik se obreo na 64-tom mestu liste generisane preko sajta RANDOM.ORG.

 

Opširnije...
 

če

20

feb

2014

D-Link Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nekom od Vas se smeši D-Link Wi-Fi AC 750 ruter

 

D-Link GiveawayJedna od poslednjih recenzija u 2013. godini je bila recenzija pristupačnog i vrlo dobrog D-Link GO-RT-AC750 rutera. U pitanju je ruter koji je osmišljen sa idejom da finalnom korisniku pruži performanse 802.11ac standarda, ali ne po ceni od koje boli glava...

U saradnji sa kompanijom D-Link, PCAXE ekipa će nekom od Vas pokloniti upravo model sa testa, a sve što treba da uradite da bi ste učestvovali u ovom giveaway-u je da ispratite četiri jednostavna koraka.

1, 2, 3 i 4 i D-Link GO-RT-AC750 ruter može biti baš tvoj!

 

Opširnije...
 

pet

27

dec

2013

PCAXE FB GAME GIVEAWAY vol2 – Lista dobitnika Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

6 srećnih + 5 nesrećnih = 11 srećnih

 

PCAXE Facebook giveaway lista dobitnikaDragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, za nama je još jedan “PCAXE Facebook Game Giveaway”. Učestvovalo je 264 fanova PCAXE-a, a izvučeno je po propozicijama 11 naj(ne)srećnijih.

Poklanjali smo čak četiri AMD Gold kupona (birate tri igre iz ponude sa ovim kuponom), jedan AMD Silver kupon (birate dve igre iz ponude sa ovim kuponom), tri Tomb Raider kupona, dva Crysis 3 kupona, i jedan Batman Arkham Origins kupon.

Kod koga je sve to Deda Mraz došao ranije ove godine?

 

Opširnije...
 

ned

22

dec

2013

PCAXE FB Game Giveaway vol2 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Danas lajkuj i podeli, za četiri dana se igraj

 

PCAXE Facebook giveawayDragi čitaoci PCAXE website-a, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, pred Vama je drugi po redu “PCAXE Facebook Game Giveaway”. Čak 11 naj(ne)srećnijih učesnika ovog giveaway-a će biti u prilici da osvoje vredne igre.

Poklonićemo čak četiri AMD Gold kupona (birate tri igre iz ponude sa ovim kuponom), jedan AMD Silver kupon (birate dve igre iz ponude sa ovim kuponom), tri Tomb Raider kupona, dva Crysis 3 kupona, i jedan Batman Arkham Origins kupon.

Da bi ste učestvovali u ovom giveaway-u, potrebno je da ispratite četiri jednostavna koraka.

 

Opširnije...
 

ned

15

dec

2013

Izvučeni dobitnici prvog PCAXE forum giveaway-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE Forum game giveaway dobitniciPrvi veliki PCAXE forum game giveaway je završen u nedelju tačno u ponoć.

Bilo je dosta prijava, a ukupno se u bubnju našlo čak 517 validnih "listića", prema pravilniku su PCAXE memberi dobili 4 ulaza u "bubanj", dok su oni viđeniji članovi sa PCAXE Advcanced i drugim custom titulama imali čak 8 ulaza u "bubanj".

Posle izbacivanja duplih unosa, pristupilo se izvlačenju na sajtu RANDOM.ORG, koji je vršio randomizaciju forum nickova iz liste i tako izvukao srećne dobitnike.

 

Opširnije...
 

uto

03

dec

2013

PCAxe forum game giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Osvoji igru sada, a igraj se za praznike!

 

PCAXE Forum game giveawayDragi, PCAXE Forumaši, pred Vama je “FORUM GAME GIVEAWAY”. Dakle, igre ćemo “poklanjati” samo forumašima, tj. našim dragim sekirašima. Zašto smo napisali reč “poklanjati” pod navodnicima dva puta?

Neki ljudi sa foruma su sa nama od početka, imaju višegodišnji staž, pomažu ostalima sa svojim postovima, ili u najgorem slučaju ako im postovi nisu konkretni proizvode diskusiju koja vodi ka rešenju – non stop su tu!

Sa druge strane, ne želimo da diskriminišemo ni forumaše sa malo postova, jer želimo i da oni budu u prilci da osvoje neku od čak 22 igre tj. kodova!

 

Opširnije...
 

če

17

okt

2013

Dobitnici Blueberry giveaway-a! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Borovnica je COOL!

Blueberry giveaway pobedniciTačno u ponoć (16-17 oktobar.) je završen Blueberry giveaway  i došao je trenutak koji svi učesnici željno iščekuju, a to je izvlačenje dobitnika.

Izvlačenje dobitnika se vršilo preko sajta random.org, na koji su stavljani učesnici koji su do ponoći uradili, like PCAXE FB stranice, share posta sa natpisom "Borovnica je COOL!".

Posle izvlačenja sa liste dobitnika (prvi i poslednji dobijaju) proveravano je da li su izvučeni korisnici odradili ostatak tj. like posta i PCAXE FB stranice, te ako jesu proglašavaju se pobednicima. Naravno ako izvučeni sa liste nisu uradili sve neophodno, sledeći na listi koji su uradili sve postaju automatski dobitnici.

 

Opširnije...
 

če

03

okt

2013

Osvoji Blueberry kućište ili zvučnike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE nagrađuje svoje Facebook fanove

 

PCAXE nagradjuje FB fanovePCAXE želi da nagradi svoje Facebook fanove i pokloni im Blueberry Peacock SW-P40 zvučnike i BC-G51 kućište čije ste recenzije mogli da čitate na PCAXE portalu.

Dragi čitaoci, ako već niste, lajkujte PCAXE Facebook stranicu i u četiri jednostavna koraka osvojite dobro kućište ili zvučnike.

Procedura je objašnjena u nastavku ove vesti...

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 5
Get Adobe Flash player