Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

sre

08

apr

2015

Baito – Akcija – Gejmerski miš MSI Interceptor DS100 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Baito AkcijaBaito, domaći servis i prodavnica računarskih komponenti, IT opreme i razne gejming periferije, pokreće „shotgun“ akciju za MSI Interceptor DS100 gejming miša. Oni koji ne znaju šta je i ko je Baito, neka obavezno bace pogled na intervju koji smo nedavno objavili.

Ova brza akcija uključuje prvih 30 srećnika koji se budu javili na PCAXE forumu. Oni će ostvariti popust na MSI Interceptor DS100 gejmerskog miša, i to od čak 30%, što znači da će cena za njih biti neverovatnih 1915 dinara!

Pored toga što treba da se javite na forumu, potrebno je još samo da odgovorite na tri veoma laka pitanja koja možete videti u nastavku teksta...

Opširnije...
 

sub

04

apr

2015

PCAXE Vlog – UPDATE Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Novine na PCAXE-u

 

PCAXE vlog updateS vremena na vreme volimo da se direktno obratimo svim našim čitateljima i pratiocima na društvenim mrežama. Najbolje je kada možemo da se gledamo oči u oči, a video materijal je najbliži tome, te je Dušan Srbljak (Dule aka animaN) glavni i odgovorni urednik PCAXE portala snimio vlog na temu novosti koje su direktno vezane za celokupan PCAXE.

Pa što bi Dule rekao, da ne tupimo mnogo, pogledajte video materijal koji smo vam pripremili.

Opširnije...
 

če

02

apr

2015

NVIDIA Witcher 3 takmičenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Maskiraj se u Geralta i osvoji MSI NVIDIA Geforce GTX960 grafičku kartu

 

NVIDIA Witcher 3 takmicenjeAko redovno pratite PCAXE portal, onda znate da ne prolazi puno vremena između dva giveaway-a. Trudimo se da naše čitaoce i pratioce nekako nagradimo i revanširamo im se za vernost.

Ukoliko ste strastveni gejmer, sigurno ste čuli za Witcher serijal? Naravno da jeste... Sa tim u vezi odlučili smo da pripremimo jedno zanimljivo takmičenje na temu „Witcher 3: Wild Hunt“ naslova u saradnji sa kompanijama NVIDIA i MSI!

Opširnije...
 

pon

23

mar

2015

PowerColor Giveaway – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pokaži znanje i osvoji PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu!

 

PowerColor Giveaway kviz znanja clanakPowerColor, WinWin Shop i PCAXE daruju jednu PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

 

Opširnije...
 

pon

16

mar

2015

PowerColor Giveaway - najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Osvoji PowerColor Radeon R9 270 TurboDuo grafičku kartu!

 

PowerColor pcaxe winwin giveawayKompanije PowerColor, WinWin Shop, kao i PCAXE daruju jednu PowerColor R9 270 TurboDuo grafičku kartu, koju smo već ranije testirali na našem portalu na sledećem linku.

Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Opširnije...
 

ned

15

feb

2015

Noctua fanovi – koliko Vas ima? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Noctua KeychainSvi bi već trebali da znaju da Noctua predstavlja sam vrh kvaliteta kada su u pitanju kuleri i ventilatori, a VipHouse je jedna od poznatijih domaćih prodavnica računarske opreme koja je u potpunosti prepoznala potencijal i kvalitet Noctua proizvoda.

Između ostalog, to možete videti i po njihovom lageru koji uključuje redux seriju ventilatora, najnovije NF-A8 i NF-A9 ventilatore, najnovije NH-D9L i NH-U9S kulere, a postoji i mogućnost nabavke iPPC ventilatora. U ponudi su i Noctua-ini paketići L.N.A. adaptera, produžnih kablova i antivibracionih nosača, dakle, sve što Vam je neophodno za efikasno hlađenje.

Međutim, nismo tu zbog reklame, već da bismo videli koliko među Vama ima ljubitelja Noctua proizvoda i da Vas ujedno nagradimo sa malim poklonom. 

Opširnije...
 

ned

25

jan

2015

Izvučen dobitnik Raidmax Scorpio V giveaway-a! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax PCAXE GiveawayUkoliko niste u toku, Raidmax Scorpio V giveaway je konačno završen i srećni dobitnik je juče (24.01.2015.) izvučen, a nagrada je, naravno, Raidmax Scorpio V kućište i to u atraktivnoj sivoj boji. Video recenziju crne varijante Scorpio V kućišta možete pogledati ovde, jer je već testiran na PCAXE portalu, a napravili smo i video snimak samog izvlačenja.

Koraci koje ste trebali da odradite kako biste učestvovali u ovom izvlačenju su bili vrlo jednostavni, ali i nešto drugačiji od onoga na šta ste do sad navikli kad su nagradne igre u pitanju. Pored lajkovanja Raidmax Balkan i PCAXE Facebook stranice, i deljenja Raidmax Balkan Giveaway video klipa na svom fejsbuk profilu, trebali ste da popunite i upitnik sa mini kvizom znanja u vezi Raidmax Scorpio V kućišta. 

Opširnije...
 

sub

17

jan

2015

Izvučen dobitnik ASRock giveaway-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRock Z97 Extreme4 Giveaway ASRock Giveaway je konačno gotov, a ovaj put je nagrada bila u vidu Z97 Extreme 4 matične ploče, koju smo testirali na PCAXE portalu i čiju recenziju možete pročitati na sledećem linku. 

Koraci koje ste trebali da odradite kako bi učestvovali u ovom izvlačenju,  bili su vrlo jednostavni. Dakle, dva "lajka" i jedan "share". Prosto...

Odziv je bio više nego dobar, jer se Vas preko 500 prijavilo za učešće u nagradnoj igri. Dobitnik ove odlične i vredne nagrade je...

Opširnije...
 

sub

17

jan

2015

Nvidia GeForce Experience & Maxwell giveaway – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Čitajte sa razumevanjem, naučite nešto novo, i osvojite MSI GTX 970 OC grafičku kartu

 

Kviz znanja-NVIDIA GeForce Experience Maxwell GiveawayWinWin ShopMSI i PCAXE, pod okriljem kompanije NVIDIA daruju jednu MSI GTX 970 OC grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru NVIDIA GeForce Experience softvera i NVIDA Maxwell arhitekture i tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji da osvoje vrednu nagradu!

Kviz znanja je pred Vama! Srećno!

Opširnije...
 

pet

16

jan

2015

Raidmax Scoprio V giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax PCAXE GiveawayKompanija Raidmax u saradnji sa našim i Vašim PCAXE portalom organizuje giveaway.

Nagradni fond ovog giveaway-a će biti Scorpio V kućište, koje smo već ranije testirali na našem portalu u video recenziji. Srećni dobitnik će uživati u kućištu sive boje, popularnog naziva "gunmetal grey".

Kao i par prethodnih giveaway-a i ovaj će sadržati mini kviz znanja, a da biste mogli tačno da odgovorite na pitanja poželjno je da pažljivo pogledate video recenziju Raidmax Scorpio V kućišta.

Opširnije...
 


Strana 1 od 7