Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pon

07

sep

2015

PowerColor Giveaway #2 – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pokaži znanje i osvoji PowerColor Radeon R7 370 PCS+ ili PowerColor Radeon R7 360

 

PowerColor Giveaway kviz znanjaPowerColor, WinWin Shop i PCAXE daruju po jednu PowerColor Radeon R7 370 PCS+ i PowerColor Radeon R7 360 grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

Opširnije...
 

uto

01

sep

2015

PowerColor Giveaway #2 – Najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pokaži znanje i osvoji vredne PowerColor nagrade!

 

PowerColor GiveawayPowerColor, WinWin Shop i PCAXE daruju po jednu PowerColor Radeon R7 360 i PowerColor Radeon R7 370 PCS+ grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru poznavanja Powercolor brenda i AMD tehnologija biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vredne nagrade!

Opširnije...
 

pet

19

jun

2015

Sapphire Giveaway – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Odgovori tačno na 5 pitanja i osvoji Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Giveaway

 

Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC GiveawayNakon prvog video materijala, odnosno NAJAVE Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Giveaway-a, pred Vama je kviz znanja!

Ukoliko tačno odgovorite na 5 pitanja koja je postavio Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala, bićete u prilici da osvojite Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC grafičku kartu.

Opširnije...
 

pon

15

jun

2015

Sapphire giveaway - video najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pokaži znanje i osvoji Sapphire R9 280 Dual-X OC grafičku kartu

 

Sapphire Giveaway Najava R9 280 Dual-X OCSapphire, WinWin Shop i PCAXE daruju jednu Sapphire R9 280 Dual-X OC grafičku kartu. Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru Sapphire brenda i AMD tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

U nastavku ove vesti je video najava ovog Giveaway-a...

Opširnije...
 

ned

14

jun

2015

Nexus festival - najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Gejming festival

 

Nexus festU organizaciji UG Magic Factory, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja i preduzetništva po prvi put u Bosni i Hercegovini u junu 2015. godine od 26.6. - 28.6., u Tuzli će se održati Gaming Festival „Nexus“.

Na Nexus festivali će gostovati članovi PCAXE redakcije, odnosno Dušan Srbljak (glavni i odgovorni urednik) i Atila Gobor (urednik za hardver).

Opširnije...
 

uto

12

maj

2015

YouTube skup - Man of Steel [VLOG] Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kućište ostalo čitavo :)

 

Man of steel-VLOG9.5.2015. održao se prvi zvanični YouTube skup koji je organizovao PCAXE sa idejom da ispromoviše „Man of Steel“ modifikaciju kućišta, ili preciznije rečeno build from scratch (izrađeno od nule) kućište iza koga stoji Dejan Radovanović - na PCAXE forumu poznat pod pseudonimom MegaSkot.

Mnogi od pratilaca PCAXE portala su se požalili da nismo na vreme javili svima za ovaj skup (javili smo dan za dan), ali to je i bio plan. Iskreni da budemo, obzirom na iskustvo sa prethodnih skupova (prošli skup YT skup u „Galaktici“ je brojao oko 3K ljudi), želeli smo da na skup ne dođe više od 200 ljudi, a ispostavilo se da smo imali dobru procenu svega.

Opširnije...
 

pet

08

maj

2015

YouTube skup - Man of Steel Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Na Peterovaradinskoj tvrđavi od nule do zvezda

 

Man of steel skup9.5.2015. održaće se prvi zvanični YouTube skup koji će organizovati PCAXE sa idejom da ispromoviše „Man of Steel“ modifikaciju kućišta, ili preciznije rečeno build from scratch (izrađeno od nule) kućište iza koga stoji Dejan Radovanović - na PCAXE forumu poznat pod pseudonimom MegaSkot.

Ideja skupa je da svi prisutni imaju priliku da vide jedan ovakav mod kućišta uživo, kao i da se svi družimo, upoznamo ako već nismo isl, a pored PCAXE ekipe, na skup će doći i poznati YouTuberi. U nastavku ovog članka imate promotivni video i detalje o tome gde će se tačno održati skup.

Opširnije...
 

uto

28

apr

2015

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY – Kviz znanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Odgovori tačno na 5 pitanja i osvoji Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičku kartu

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY-Kviz ZnanjaNakon prvog video materijala, odnosno najave NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a i drugog u kome se pričalo o Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičkoj karti, pred Vama je finalni video materijal, odnosno počinje kviz znanja!

Ukoliko tačno odgovorite na 5 pitanja koja je postavio Dušan Srbljak, glavni i odgovorni urednik PCAXE portala, bićete u prilici da osvojite Gigabyte G1 Gaming GTX960 grafičku!

Opširnije...
 

pon

27

apr

2015

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY - edukacija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pregled mogućnosti Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafičke karte i NVIDIA tehnologija

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY edukacijaNakon prvog video materijala, odnosno najave NVIDIA GIGABYTE GTX960 giveaway-a, pred Vama je drugi po redu video materijal u kome je naveden kratak i efikasan osvrt na to šta Gigabyte GTX960 G1 Gaming grafička karta pruža u praksi, kao i koje su to NVIDIA tehnologije vredne pomena.

Opširnije...
 

pet

24

apr

2015

NVIDIA Gigabyte GTX960 Giveaway - najava Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MOBA heroj zvani Gigabyte GTX960

 

NVIDIA GIGABYTE GTX960 GIVEAWAY NajavaWinWin Shop, Gigabyte i PCAXE, pod okriljem kompanije NVIDIA daruju jednu Gigabyte GTX960 grafičku kartu.

Svi oni koji budu pokazali znanje, u okviru NVIDIA GeForce Experience softvera i NVIDIA Maxwell arhitekture i tehnologija, biće u prilici da učestvuju i budu u „bubnju“ prilikom izvlačenja, a u krajnjoj liniji osvoje vrednu nagradu!

U nastavku ove vesti je video najava ovog Giveaway-a...

Opširnije...
 


Strana 1 od 8
Get Adobe Flash player