Quantcast

ned

20

maj

2018

Project AXE-R - Epizoda 8: "Konačno hardver!" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AXE RKako sam naziv ove epizode AXE-R navodi, moćni hardver koji će biti zastupljen unutar kućišta je konačno stigao.

Ovoga puta, NeSSa će vas sprovesti kroz ono što pokreće AXE-R mašinu, i proverićemo koje komponente igraju ključne uloge.

"Projekat AXE-R napreduje punom parom, "metalnom" delu projekta je došao kraj, međutim, sada je vreme da ovaj lep hardver ubacimo u AXE-R kućište." - navodi NeSSa.

Opširnije...
 

uto

09

jan

2018

Project AXE-R - Epizoda 1: "No Excuses" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AXERPred vama je prva epizoda serijala Project AXE-R koji je pripremila ekipa sa PCAXE-a.

AXE-R je Custom High-End Desktop PC koji će činiti neke od najelegantnijih komponenti, a ovaj serijal će dokumentovati celokupan proces izgradnje Custom Build računara, kombinujući bitne životne lekcije i tehnološke procese.

U epizodi "No Excuses", saznaćemo koja je ideja vodilja ovog ambicioznog projekta, upoznati brojne stavke o samom životu u našoj zemlji, a sam Dule se potrudio da vam na najzanimljiviji način opiše celokupan razvoj ovakvog projekta.

Opširnije...
 

če

14

dec

2017

Počinje Telenor Clash Royale turnir! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TelenorTelenor Arena biće dom šestnaest najboljih Clash Royale igrača iz Srbije sa četiri nedavno odigrana onlajn turnira, četiri najbolja igrača iz Crne Gore sa dva odigrana onlajn turnira, kao i četiri najbolja igrača iz Bugarske koji će se boriti na najvećem regionalnom Clash Royale turniru.

Pre regionalnog turnira 16. decembra u Telenor Areni u okviru Games.CON festivala, održaće se nacionalni turnir za šestnaest igrača iz Srbije 15. decembra gde će se videti ko je najbolji Clash Royale igrač u Srbiji.

Opširnije...
 

pon

04

dec

2017

Šta je CAR:GO? + Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CARGOOvoga puta, Dule je testirao CAR:GO - u pitanju je nova aplikacija koja znatno olakšava pronalaženje idealnog taksi vozila, onda kada vam je najpotrebnije.

Sam interfejs aplikacije je jednostavan za snalaženje, a u ponudi je i širok dijapazon opcija.

Nakon što se registrujete i odaberete željeni način plaćanja (od PayPal, do Mastercard-a, pa sve do Telenor Banke), birajte tip vozila koji vam odgovara, u zavisnosti da li putujete sami ili ste u društvu.

Kada je podnet zahtev za vožnju, pojaviće vam se prvi slobodni i najbliži taksista, uz procenu vremena dolaska, kao i cene prilikom prethodno unesene destinacije.

Opširnije...
 

če

16

nov

2017

Trust Gaming Giveaway u TC Ušće Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TrustTrust me!

Otkutijavanje se nastavlja!

Za sve one koji žele da nauče nešto novo, kao i da se upoznaju sa novim Trust Gaming komponentama, oni će imati priliku 18. novembra u Comtrade Gaming Zoni u TC Ušće, od 17 do 21 da to i ostvare.

Niko drugi do naš Dule će vam predstaviti Trust Gaming proizvode poput miševa, slušalica, i gejmerskih tastatura, i otkutijati ih uživo!

Opširnije...
 

uto

26

sep

2017

Nauči da sastaviš PC uz MSI Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MSI GiveawayAko želite da naučite kako se sklapa PC, kao i da dobijete vredne nagrade, imaćete priliku 30. septembra u Ušće Shopping Centru od 15 do 21 časa da vam se to ostvari!

Niko drugi do naš Dule će vas provesti kroz kompletnu tehniku sklapanja naprednog gejming računara, i sve to uživo!

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

100K Specijal + Logitech giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXESpecijalPCAXE sada prati preko 100.000 fanova sveta tehnologije koji su željni novih informacija i ne bismo uspeli to bez vaše beskrajne podrške.

U saradnji sa kompanijom Logitech odlučili smo da podelimo poklone za koje verujemo da će vam se dopasti, međutim, želeli smo da podelimo sa vama i naše prve korake, odnosno, kako smo počeli sa recenzijama i koliko smo napredovali.

Dule će vas odvesti u jedinstveni vremeplov PCAXE-a u materijalu koji smo vam pripremili.

Opširnije...
 

pet

04

avg

2017

25 godina Cooler Mastera - PCAXE - Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Realno najveći giveaway ikad!

25GodinaCoolerMasteraZa veliku pažnju i poverenje koju ste posvetili, kako i PCAXE-u, tako i Cooler Master-u, koji ujedno proslavlja 25 godina postojanja, ovoga puta, pripremite se, jer je ovo možda najveći giveaway ikada pokrenut.

U znak zahvalnosti, očekuje vas dosta poklona, bilo da ste gejmer kome je potrebna savršena oprema, ili neko ko želi da opremi svoj računar sa novom "garderobom".

Šta možete očekivati? U igri je skoro sve od komponenti - Cooler Master se potrudio da sve komponente nađu put do svojih fanova i nisu nimalo posustajali po tom pitanju. Uglavnom, Dule je odlučio da zasuče rukave i pokaže vam šta vas očekuje u videu koji smo vam pripremili.

Opširnije...
 

pon

21

nov

2016

Corsair - PCAXE - Giveaway - Dobitnik Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Corsair PCAXE Giveaway DobitnikImamo srećnog dobitnika napajanja i zaključili smo da je naša omladina skroz OK! Usled dosta velikog broja gramatičkih grešaka sa kojima se svakodnevno susrećemo, u sklopu ovog giveaway-a smo iskoristili priliku da sprovedemo mali test opšte kulture.

Naime, uslovi za učešće u giveaway-u su bili samo da se popuni anketa i da se podeli video materijal na fejsbuku. Iako su to bili jedini uslovi, oko 15% učesnika nije podelilo video. Od ukupno 1560 unosa smo brisanjem duplikata stigli do broja od 1215 učesnika od kojih smo dalje izvlačili dobitnika.

Ali... pre nego što objavimo dobitnika, hajde da se za trenutak osvrnemo na rezultate ankete! 

Opširnije...
 

pet

11

nov

2016

Corsair - PCAXE - Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Corsair PCAXE GiveawayPokrećemo još jedan Giveaway u nizu i ovom prilikom poklanjamo jedno vrhunsko napajanje. U pitanju je Corsair HX750i, san snova od napajanja.

Ovo napajanje nosi Platinum sertifikat, ima potpuno modularne kablove, hibridno polu-pasivno hlađenje, podržava Corsair link USB povezivanje za očitavanje parametara, itd. Dakle, idealnije napajanje ne možete zamisliti.

Da biste učestvovali u giveaway-u, treba samo da popunite google upitnik i da podelite ovaj video na svom fejsbuk profilu. Znamo da je upitnik malo težak, ALI nemojte žuriti i slobodno pitajte nekoga za pomoć ako vam nešto nije jasno.

Giveaway je za učesnike otvoren do 20. novembra kada ćemo uveče, nakon 20h, objaviti pobednika. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 11