| Vesti | Ostalo | Visoka potražnja za novom Canon imagePRESS C800 serijom
Ostalo

Visoka potražnja za novom Canon imagePRESS C800 serijom

Canon imagePRESS C800

Canon Europe je objavio da je izuzetno visoka potražnja za novom serijom uređaja za produkcijsku štampu u boji na pojedinačnim listovima – imagePRESS C800, i to još od predstavljanja ovih uređaja na događaju „Canon For Business 2014“ u maju ove godine u Nemačkoj.

Narudžbine uređaja imagePRESS C800 u različitim konfiguracijama na području Evrope, Bliskog Istoka i Afrike premašile su brojku od 900 komada, a najveće interesovanje dolazi od strane štamparija (print service provider – PSP) i internih sektora za štampu u kompanijama širom EMEA regije. 

 

Canon imagePRESS C800 serija smeštena je između serija imageRUNNER ADVANCE C9000 i imagePRESS C6011(S) u Canon-ovom portfoliju uređaja za digitalnu štampu. Povratne informacije učesnika u Canon-ovom programu vodećih kupaca ukazale su na ključne razloge za popularnost nove serije C800: kvalitet reprodukcije boja, fleksibilnost i mogućnost postizanja izuzetno visoke produktivnosti.

 

Canon imagePRESS C800 1 T

 

Serija imagePRESS C800 sastoji se od dva modela: imagePRESS C700 (brzine 70 strana/min) i imagePRESS C800 (brzine 80 strana/min), a donosi najnoviju tehnologiju u kombinaciji sa poboljšanim već poznatim rešenjima iz Canon-ove flagship serije imagePRESS C7011VP(S). Zahvaljujući tome, serija C800 može postići visok nivo kvaliteta štampe, produktivnosti i svestranosti, kako u komercijalne, tako i u interne svrhe.

 

Izvor: Canon

 

Komentarišite na forumu