| Vesti | Ostalo | Virtuelna stvarnost, 4K gejming
Ostalo

Virtuelna stvarnost, 4K gejming

NV konferencija

NVIDIA konferencija u Beogradu

 

Kompanija NVIDIA je u Beogradu, u restoranu Dijagonala 2.0, okupila predstavnike domaćih medija kako bi prezentovala tehnologije kao što su VR gejming i 4K gejming, kao i novosti poput striming servisa GeForce Now koji je odskora dostupan svim korisnicima u Evropi i novih funkcija GeForce Experience softverskog paketa. 

Nakon prezentacije koju su održali Igor Stanek, tehnički produkt menadžer za područje centralne i istocne Evrope i tehnički produkt menadzer za SHIELD proizvode u EMEAI regionu i David Koblizek, PR menadžer za proizvode za centralnu i istocnu Evropu, gosti su imali mogućnost da isprobaju pomenute tehnologije na dva gejming računara.

 

NV konferencija 01

 

Jedan od njih je u ponudi domaće kompanije Ewe i poseduje GeForce GTX950 grafičku kartu koja osigurava odlične perfomanse, pogotovo za MOBA igrače.

 

NV konferencija 07

 

Na drugom sistemu zainteresovani su imali priliku da iskuse virtuelnu stvarnost korsteći Oculus DK2 naočare priključene na NVIDIA Battlebox računar sa dve GeForce GTX 980Ti grafičke kartice u SLI režimu.

 

NV konferencija 05 T NV konferencija 06 T

 

Uz pomenute tehnologije koje su ključne za budućnost PC gejminga, jedna od značajnih novosti su novi modeli gejming notebook računara koji poseduju potpuni GeForce GTX980 procesor sa istim pefomansama koje možemo naći u desktop verziji. Zahvaljujući njima sve tehnologije koje danas vidimo u vrhunskim desktop računarima biće dostupne korisnicima u budućnosti, bez kompromisa, na svakom mestu.

 

NV konferencija 02 T NV konferencija 03 T

 

Dule (Dušan Srbljak) i Cile (Aleksandar Leštarić) oprobali su se u par gaming naslova, a Duletov izraz lica sve govori :).

 

NV konferencija 04

 

Komentarišite na forumu…