| Vesti | Ostalo | Veliko letnje Raijintek darovanje!
Ostalo

Veliko letnje Raijintek darovanje!

Raijintek Summer Giveaway

Dragi čitaoci PCAXE websitea, PCAXE forumaši i fanovi PCAXE Facebook stranice, pred Vama je prvi, uzbudljivi i nezaboravni letnji Raijintek giveaway!

Sve je veoma jednostavno, Raijintek snabdeva, PCAXE sprovodi. U pitanju je velikodušan broj proizvoda koji će se podeliti u naredna dva meseca.

Tačnije, ovo darovanje će biti podeljeno u dve etape, prva će početi sada i završiće se krajem ovog meseca, a druga će krenuti početkom jula.

 

 

Pobednici prve runde će biti počašćeni sa po jednim Raijintek kulerom! Nagradni fond prvog kola se sastoji od Raijintek Nemesis, Raijintek Themis Evo i Raijintek Pallas niskoprofilnog kulera. Svi ovi proizvodi su viđeni na našem portalu, gde su bili detaljno testirani i dobili su visoke ocene!

 

Raijintek Summer Giveaway 2 T

 

Uslovi učešća su veoma jednostavni! Na žalost za one koji ne vole Fejsbuk, biće potrebno dosta lajkovanja!

Idemo redom! Da biste ostvarili pravo učešća u izvlačenju, treba da pratite narednih pet jednostavnih poteza:

 

Treba da (1) lajkujete Raijintek Co. Ltd. Fejsbuk stranicu (matičnu Raijintek stranicu),

Raijintek Summer Giveaway 4 T

 

Treba da (2) lajkujete Raijintek Balkan Fejsbuk stranicu,

Raijintek Summer Giveaway 5 T

 

Treba da (3) lajkujete našu, PCAXE Fejsbuk stranicu.

Raijintek Summer Giveaway 6 T

 

Na PCAXE stranici ćete videti članak u vezi ovog darovanja. Taj post treba da (4) lajkujete i da (5) podelite na svom Facebook profilu sa pratećim komentarom po želji.

Raijintek Summer Giveaway 7 T

 

Treba da obratite pažnju na to da Vam “privacy” na profilu bude podešen na “public” za vreme izvlačenja. Samo na taj način smo u mogućnosti da proverimo da li ste stvarno odradili svih pet koraka i onda Vas možemo uvrstiti u izvlačenje.

Prikupljanje učesnika za giveaway traje do 22.06.2014. Na taj dan, uveče, nakon 19:00 ćemo preko RANDOM.ORG sajta izvući dobitnika. Prvih troje na listi će osvojiti kulere po sledećem redosledu:

  1. mesto – Raijintek Nemeis,
  2. mesto – Raijintek Themis Evo,
  3. mesto – Raijintek Pallas.

 

Raijintek Summer Giveaway 3 T

 

Pravo na učešće imaju svi sa teritorije Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije. Što se tiče Hrvatske, Crne Gore i BiH, obećavamo da će PCAXE učiniti sve što je u njegovim moćima da osvojene nagrade dođu do svojih dobitnika što brže i bezbolnije!

 

Komentarišite na forumu…