| Vesti | Ostalo | Uskoro počinje najveći Hackathon u Jugoistočnoj Evropi
Ostalo

Uskoro počinje najveći Hackathon u Jugoistočnoj Evropi

Nordeus Hackathon

Kompanija Nordeus, kreator popularne Top Eleven igre, objavila je da će prijave za najveći Hackathon u Jugoistočnoj Evropi uskoro biti otvorene. Nordeus Hackathon ima za cilj promociju kreativnosti, veština i timskog rada među programerima, digitalnim umetnicima i svima koji su uključeni u kreiranje igračkog iskustva.

Pored toga što će Nordeus pobednicima dodeliti vredne nagrade, cilj Hackathona je da timovi pokažu znanje, inovativnost, kreativnost i sposobnost da rade pod pritiskom u realnom poslovnom okruženju. 

  

 

„Nordeus Hackathon dobrim delom predstavlja ono na čemu je naš uspeh izgrađen. Timski rad, veštine i strast su samo neki od potrebnih kvaliteta da bi se razvile najbolje igre. Konstantno otkrivamo talente, najbolje u svakom segmentu razvoja igara. Organizovanjem ovog uzbudljivog gejming okupljanja dajemo im priliku da se izraze, dok istovremeno podržavamo regionalnu gejming industriju i pomažemo da ona napreduje“, izjavio je direktor Nordeusa, Branko Milutinović.

 

Nordeus Hackathon 1 T Nordeus Hackathon 2 T
   
Nordeus Hackathon 3 T Nordeus Hackathon 4 T

 

Kada su u pitanju timovi van Beograda i zemlje, Nordeus pokriva sve troškove prevoza i smeštaja. Dakle, ukoliko ste programer, talentovani digitalni umetnik ili gejming dizajner, sada je pravo vreme da okupite svoj tim i da se spremite za najintenzivnija 24 sata Nordeus Hackathona.

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu