| Vesti | Ostalo | Transcend predstavlja CFast 2.0 CFX700 memorijske kartice
Ostalo

Transcend predstavlja CFast 2.0 CFX700 memorijske kartice

Transcend CFX700

Kompanija Transcend će na tržište plasirati nove CFast 2.0 CFX700 memorijske kartice, namenjene različitim primenama u industriji i ugradnim SATA skladišnim rešenjima. Zahvaljujući CFast 2.0 specifikaciji i SATA III interfejsu, ove memorijske kartice mogu da se pohvale izuzetnim brzinama transfera podataka i do 530MB/s, što je tri puta brže od današnjih CompactFlash kartica.

CFX700 memorijske kartice poseduju SLC NAND fleš čipove visokog kvaliteta i primenjuju tzv. Error Correction Code (ECC) tehnologiju, koja služi za automatsku detekciju i ispravljanje potencijalnih grešaka prilikom transfera podataka, pored podrške za tehnologije kao što su S.M.A.R.T., security command, sleep mod uređaja i sl., a sve u cilju obezbeđivanja optimalne stabilnosti i pouzdanosti kartice. 

Transcend CFX700 memorijske kartice će odgovarati različitim industrijskim primenama i upotrebi u ugradnim sistemima, jer pružaju izuzetnu zaštitu podataka i stabilnost performansi. Sekvencijalne brzine čitanja i pisanja idu do 530MB/s, odnosno do 260MB/s, zahvaljujući SATA III interfejsu od 6Gb/s.

 

Transcend CFX700 1 T

 

Nove Transcendove memorijske kartice podnose ambijentalu temperaturu od -5°C do 70°C, pa mogu biti alternativa SSD uređajima u različitim mašinama i industrijskim instrumentima koji zahtevaju nižu energetsku potrošnju i veću prenosivost u nezahvalnim uslovima rada.

Korisnici Transcendovih memorijskih kartica na raspolaganju imaju i besplatan RecoveRx softver sa interfejsom jednostavnim za korišćenje, koji omogućava spašavanje obrisanih fajlova, kao i formatiranje kartice i opcije za zaštitu podataka.

Transcend CFast 2.0 CFX700 memorijske kartice su dostupne u varijantama od 16GB i 32GB, i dolaze sa Transcendovom ograničenom trogodišnjom garancijom, a kao i sve Transcend CFast memorijske kartice, sveobuhvatno su testirane za brz i pouzdan rad.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu