| Vesti | Ostalo | TAG Heuer, Google i Intel najavljuju saradnju u kreiranju švajcarskih pametnih satova
Ostalo

TAG Heuer, Google i Intel najavljuju saradnju u kreiranju švajcarskih pametnih satova

TAG Heuer Google Intel

Kompanije TAG Heuer, Google i Intel su najavile partnerstvo u kreiranju švajacarskog pametnog sata sa Intel tehonologijom i platformom Android Wear. Ovaj dogovor predstavlja novo doba saradnje između švajcarskih časovničara i „Silicijumske doline“, koji će spojiti stručnost svake kompanije za pravljenje luksuznih satova, softvera i hardvera.

Saradnja je ozvaničena na Baselworld događaju, tokom konferencije za štampu, održane u četvrtak, 19. marta, na štandu kompanije TAG Heuer. Ove kompanije su zajedno kreirale proizvod koji je istovremeno luksuzan i povezan sa svakodnevnim životom korisnika. 

“Kvalitet švajcarskih satova je svetski poznat. Kada se to udruži sa kreativnom tehnologijom i globalnom snagom dve kompanije kao što su Intel i Google, koristići platformu Android Wear i zasnovanost na Intel tehnologiji, bićemo svedoci pokretanja tehnološke revolucije u našoj industriji, i ja sam ponosan što sam jedan od pokretača danas najavljenog partnerstva, ispred kompanije TAG Heuer.”, rekao je Guy Sémon, generalni menadžer kompanije TAG Heuer.

 

TAG Heuer Google Intel 1 T

 

“Dok radimo na tome da omogućimo da tehnološka iskustva budu više korisna i vredna ljudima, kompanija Intel veruje da će kolektivni pristup inspirisati novu inovaciju u tehnologiji nosivih uređaja. Saradnja sa kompanijama TAG Heuer i Google približava nas ostvarivanju vizije nosive tehnologije, sa drugačijim pametnim satom koji podiže standard.”, izjavio je Michael Bell ispred Intel-a.

 

Izvor: Intel

 

Komentarišite na forumu