| Vesti | Ostalo | Silicon Power na sajmu DISTREE EMEA 2015
Ostalo

Silicon Power na sajmu DISTREE EMEA 2015

SP DISTREE EMEA

Silicon Power će izlagati svoje proizvode na DISTREE EMEA 2015 sajmu, koji inače predstavlja veoma značajan B2B (Business-to-Business) događaj na polju informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT), ali i u sektoru potrošačke elektronike (CE). Sajam se održava od 24. do 27. februara 2015. godine, u Grimaldi Forumu, u Monaku.

Silicon Power će tom prilikom izlagati široku paletu svojih proizvoda, uključujući najnovija rešenja za skladištenje, ali i one proizvode koji su već dobitnici različitih nagrada. 

 

Primarni fokus DISTREE EMEA sajma je potrošački kanal ICT proizvoda i potrošačke elektronike i trenutno je jedan od uticajnih događaja u ovoj oblasti.

SP DISTREE EMEA 1 T

 

Silicon Power će ove godine izlagati veliki broj svojih proizvoda, od USB fleš memorija, prenosivih hard diskova i SSD uređaja, preko memorijskih kartica i memorijskih modula, pa sve do Wi-Fi serije proizvoda. To podrazumeva i nove proizvode, poput Touch T50, Jewel J50, Ultima U31 i Blaze B31 USB fleš memorija, kao i novu generaciju DDR4-2133 UDIMM memorija.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu