| Vesti | Ostalo | Silicon Power na Embedded World 2015 sajmu
Ostalo

Silicon Power na Embedded World 2015 sajmu

SP Embedded World

Silicon Power će izlagati svoje proizvode na Embedded World 2015 sajmu koji se održava od 24. do 26. februara 2015. godine u Nurembergu, u Nemačkoj. Embedded World je najveći svetski sajam specijalizovan za tehnologije ugradnih sistema, a Silicon Power može da se pohvali da se već više od deset godina bavi proizvodnjom memorijskih rešenja uz veliki udeo na tržištima u Japanu, Rusiji i Evropi.

Silicon Power će tom prilikom izlagati svoju kompletnu ponudu ugradnih rešenja za skladištenje podataka i posetiocima nuditi usluge profesionalnog savetovanja uz demonstracije. Biće prikazan veliki broj isplativih Silicon Power proizvoda, od SSD-a do memorijskih modula, dizajniranih za raznoliku primenu u industrijskom računarstvu. 

 

Napredna ugradna fleš tehnologija koju primenjuje Silicon Power, može da se nađe u velikom portfoliu njihovih industrijskih proizvoda, uključujući standardne SSD uređaje i fleš module kao što su IDE, USB i SATA, zatim SATA fleš memorije, USB fleš memorije i CF, Cfast i SD memorijske kartice. Silicon Power će na Embedded World 2015 sajmu izlagati i ona industrijska rešenja koja su dizajnirana da izdrže ekstremne temperature u rasponu od -40°C do 85°C.

 

SP Embedded World T

 

Posetioci sajma će moći da isprate i nove tehnologije cloud računarstva u vidu različitih industrijskih rešenja u oblasti nadzora, transporta i zdravstvene brige. Silicon Power će i tu prikazati svoja gotova rešenja koja mogu da se pohvale fleksibilnim dimenzijama, niskom potrošnjom i visokim performansama, a sve to uz obraćanje pažnje na zaštitu životne sredine.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu