| Vesti | Ostalo | Silicon Power i ove godine osvaja iF nagradu za dizajn
Ostalo

Silicon Power i ove godine osvaja iF nagradu za dizajn

SP iF Design Award

Kompanija Silicon Power je objavila da su osvojili iF Design Award 2015 za izuzetne proizvode i to za Stream S06 3,5-inčni eksterni hard disk i Mobile X31 USB 3.0 OTG fleš memoriju.

iF nagrade za dizajn se dodeljuju u Nemačkoj, još od 1953. godine, i trenutno spadaju u najprestižnije svetske nagrade za dizajn. Osnovane su od strane nezavisne iF Industrial Forum Design institucije koja igra značajnu ulogu posrednika između dizajna i poslovanja. iF nagrade za dizajn stavljaju akcenat na uključivanje dizajna u menadžment i korporativnu filozofiju.

iF Design Award je ove godine privukao 4,783 učesnika iz 53 države, a proizvodi su prolazili strogu evaluaciju od strane žirija kojeg su činili poznati stručnjaci i dizajneri. Silicon Power ove godine može da se pohvali sa dve iF nagrade za proizvode koji su se istakli originalnim dizajnom. 

  

SP iF Design Award 1 T

 

Silicon Power Stream S06 3,5-inčni eksterni hard diskovi imaju specifičan moderni dizajn sa drškom za nošenje, zbog čega su ujedno veoma praktični za svakodnevno korišćenje. Koriste USB 3.0 interfejs i dostupni su u kapacitetima od 2, 3 i 4TB.

 

SP iF Design Award 2 T

 

Mobile X31 USB 3.0 OTG fleš dolazi sa micro-USB i USB 3.0 interfejsom. Kompaktan je i ima zaštitnu kapicu koja se ne skida, već se okreće za 360°. Modernog je i sofisticiranog dizajna, izrađen od metala i plastike, pa može zadovoljiti svačije estetske prohteve. Dostupan je u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu