| Vesti | Ostalo | PCAXE i Super Flower giveaway ima dobitnika!
Ostalo

PCAXE i Super Flower giveaway ima dobitnika!

PCAXE Super Flower Giveaway

Ako se sećate, tačno pre 15 dana smo najavili jedan giveaway. Rekli smo da ćemo u saradnji sa Mid9 i Super Flower-om pokloniti jedno napajanje.

Ovo je prvi giveaway koji se organizuje pod pokroviteljstvom ovih kompanija i „nagradni fond“ je više nego vredan. Pobednik ovog giveaway-a je osvojio Golden Green 400W (SF-400P14XE) napajanje koje smo tokom prošle godine predstavili na PCAXE portalu.

Da ne dužimo, da vidimo ko je srećan dobitnik!

 

 

PCAXE Super Flower Giveaway 4

Čisto da Vas potsetimo, na današnji dan PCAXE portal slavi pola decenije postojanja. Peti rođendan smo zvanično proslavili ovim izvlačenjem srećnog dobitnika. Naš dragi čitalac Marko Vukanovic je izvučen kao prvi na spisku od strane RANDOM.ORG stranice i pošto je ispunio sve uslove ućešća, ovom prilikom mu česitamo na osvojenom napajanju.

 

PCAXE Super Flower Giveaway 6

Čestitamo Marku, a ostalim učesnicima želimo više sreće u nekom od narednih giveaway-a. Zamolićemo srećnog dobitnika da se javi na [email protected] email adresu radi preuzimanja Super Flower napajanja. Ostanite uz nas, pratite PCAXE web portal, kao i PCAXE fejsbuk stranicu jer uskoro sledi još vrednih poklona…

 

PCAXE Super Flower Giveaway 5

 

Zahvaljujemo se kompanijama Super Flower i Mid9 na pomoći oko realizacije ovog giveaway-a

 

Komentarišite na forumu….

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar