| Vesti | Ostalo | Nordeus otvorio prijave za peti Hackathon
Ostalo

Nordeus otvorio prijave za peti Hackathon

Nordeus Hackathon prijave

Kompanija Nordeus petu godinu za redom organizuje takmičenje u razvoju video igara – Nordeus Hackathon – najveći game jam u ovom delu Evrope. Ove godine će se održati 12. decembra, u prostorijama kompanije u Beogradu.

Nordeus Hackathon se vremenom, baš kao i sama kompanija, razvio u jedan od najprepoznatljivijih brendova industrije igara u regionu i u petoj godini održavanja nastavlja da postavlja nove standarde. Iako je inicijalno osmišljen kao takmičenje namenjeno developerima igara svih nivoa znanja, ove godine se na prijavu pozivaju prvenstveno profesionalci, kako iz indi, tako i iz postojećih poznatih regionalnih i svetskih studia. 

  

 

Kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje ponovo će biti presudni u pronalaženju pobednika Nordeus Hackathona 5, u nizu kategorija za koje su pripremljene najbolje i najvrednije nagrade do sada.

 

Nordeus Hackathon prijave 1 T

 

„Nordeus Hackathon dobrim delom predstavlja ono na čemu je naš uspeh izgrađen. Timski rad, veštine i strast su samo neki od potrebnih kvaliteta da bi se razvile najbolje igre. Konstantno smo u potrazi za talentima, najboljima u svakom segmentu razvoja igara. Organizovanjem ovog uzbudljivog takmičenja dajemo im priliku da se izraze na najbolji mogući način, dok istovremeno podržavamo regionalnu gejming industriju i njen razvoj.“ izjavio je direktor Nordeusa, Branko Milutinović.

 

Nordeus Hackathon prijave 2 T

 

Prijave za Nordeus Hackathon 5 su otvorene i svi zainteresovani mogu se prijaviti isključivo putem službenog sajta takmičenja. Prijave su otvorene kako za timove, tako i za individualne takmičare. Nakon prijave, takmičari prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog tima Nordeusa (predstavnika HR-a, developera i artista) kako bi bili odabrani najbolji takmičari. Rok za prijave je 23. novembar 2015.

 

Nordeus Hackathon prijave 3 T

 

Odabranim timovima koji dolaze iz inostranstva, Nordeus pokriva sve troškove puta i smeštaja u Beogradu. Takođe, za sve timove obezbeđuje i potrebnu opremu i softver tokom takmičenja na samoj lokaciji.

 

Nordeus Hackathon prijave 4 T

 

Pronalaženje talenata iz industrije igara, kao i svake godine, do sada je primarni cilj Nordeus Hackathona. Jedan od njih, prošlogodišnji pobednik, Andrej Jagar iz BiH, izjavio je: „Nordeus Hackathon je bio fenomenalan! Za mene lično to je bio apsolutni test našeg tima i stvarno smo dali sve od sebe! Organizacija je bila besprekorna, takmičarski duh na profesionalnom nivou, a opet sasvim opušten. Vratili smo se u svoj rodni grad inspirisani, tako da smo odmah započeli rad na novom velikom gejming projektu.“

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu