| Vesti | Ostalo | Monitor System ima novi sajt
Ostalo

Monitor System ima novi sajt

Dragi naši čitaoci, ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da je pušten u rad novi Monitor System sajt, na adresi www.monitor.rs. Ova domaća firma se bavi prodajom računara i računarske opreme, ali i servisiranjem, web dizajnom i hostingom. Sve što Vam treba od hardvera, od sada možete naći na veoma preglednom novom sajtu, posle skoro godinu ipo dana rada na tome da ovaj novi sajt zaživi.

Iz Monitor System-a su se pohvalili na svojoj zvaničnoj Facebook stranici da nakon puno uloženog truda napokon postoji novi sajt, i mi im iskreno želimo uspešno poslovanje, a Vama korisnicima, uživanje u kupovini! 

  

Monitor System Novi Sajt T

 

Evo šta kažu u post-u na Monitor System Facebook stranici: „Došao je i taj dan. Posle skoro godinu i po dana napornog rada pušten je u rad novi sajt na adresi www.monitor.rs, trudili smo se mnogo. Preko 5000 sati utrošenog rada, preko 10000 slika i preko 100000 upisa u baze. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima na pomoći, strpljenju i podršci. Posebno se zahvaljujemo najvećem magu za baze podataka Milošu Nikoliću, najboljem programeru Nemanji Neradžiću, kao i celoj ekipi iz firme. Nadamo se da će se i vama svideti. U zdravlju ga koristili!“

 

Izvor: Monitor System

 

Komentarišite na forumu