| Vesti | Ostalo | ModMyMods – nova online prodavnica vodenih hlađenja
Ostalo

ModMyMods – nova online prodavnica vodenih hlađenja

ModMyMods

ModMyMods je nova nezavisna kompanija na tržištu vodenih hlađenja i opreme za modovanje računara; naravno, za entuzijaste. Ova, prvenstveno online, prodavnica je u vlasništvu Joe Gialanella, iskusnog entuzijaste iz Ferporta u SAD-u. Joe je okupio veteranski tim eksperata iz sveta modinga, koji su već godinama deo najvišeg nivoa industrije vodenih rešenja. ModMyMods tim, pored Gialanella, čine: Richard Whiten (zadužen za logistiku), Brennen Talley (zadužen za korisnički servis) i Kevin Tabor (glavni grafički dizajner).

Veliko otvaranje prodavnice je obeleženo najavama za giveaway, sa deljenjem nagrada sponzorisanim od strane kompanija Alphacool i Phobya. ModMyMods je zvanično počeo da prihvata narudžbine 16. avgusta, a u ponudi imaju širok izbor različitih delova za vodena hlađenja – blokove, radijatore, pumpe i rezervoare, od proizvođača kao što su Darkside, Aquacomputer, Alphacool i drugi. Ostatak ModMyMods ponude čini hardver, osvetljenje, fitinzi itd. 

Sa naglim porastom popularnosti industrije vodenih hlađenja i modovanja uopšte, neke kompanije su procvetale, dok su druge bile primorane da obustave rad. Nastanak ModMyMods prodavnice je još jedna posledica ovakvih promena na tržištu.

 

ModMyMods 1

 

„Mi smo deo industrije u kojoj korisnici komuniciraju i razmenjuju informacije češće nego u okviru bilo kog drugog hobija,“ kaže Joe Gialanella, direktor ModMyMods kompanije. „Na vreme smo naučili kakvu moć imaju kupci i na osnovu njihovih povratnih informacija i podrške, bili smo u stanju da pokrenemo kompaniju koja je usmerena na zadovoljstvo korisnika.“

„Neprekidno istražujemo i dodajemo nove proizvode na naš website,“ objašnjava Richard Whiten, šef logistike u ModMyMods-u. „Kako budemo dobijali povratne informacije od naših kupaca, tako ćemo biti u mogućnosti da nudimo veći broj proizvoda, od više brendova. Želimo da postanemo prodavnica koja nudi sve na jednom mestu.“

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu