| Vesti | Ostalo | M8 osvojio “2013 Chicago GOOD DESIGN” nagradu
Ostalo

M8 osvojio “2013 Chicago GOOD DESIGN” nagradu

ASRock Gaming PC M8 osvojio 2013 Chicago GOOD DESIGN nagradu

ASRock Gaming PC osvojio prestižno priznanje za dizajn

 

U saradnji sa “BMW Group DesignworksUSA”, kompanija ASRock, je osvojila prestižno priznanje ”2013 Chicago GOOD DESIGN AWARD”.

Ovo priznanje je jedno od najstarijih priznanja na svetu, a osnovano je od strane sledećih institucija: “The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design” i “European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies”.

Preko 700 novih proizvoda i grafičkih rešenja iz 38 zemalja je učestvovalo na ovom prestižnom događaju, a ASRock M8 je osvojio nagradu za inovativni i futuristički dizajn.

 

 

“GOOD DESIGN AWARD” priznanje je na neki način “ikona” u svetu dizajna, odnosno kada se priča o proizvodima koji treba da donesu inovaciju, senzibilitet, kreativnost i tehničku novotariju. Na primer, mnogo poznatiji brendovi, kao što su Alessi, Samsung, Apple i Bosch su takođe osvojili ovo priznanje 2013. godine, pa je time uspeh ASRock-a još veći.

 

ASRock Gaming PC M8 osvojio 2013 Chicago GOOD DESIGN nagradu 1

 

James Lee, podpredsdenik ASRock za prodaju i marketing je izjavio: “ASRock je poznat po inovativnom dizajnu i naprednim tehnologijama, a naš fokus je proizvodnja proizvoda i njihova personalizacija za krajnjeg korisnika. ASRock M8 ima fantastične mogućnosti, a odlična je baza za bilo koga ko želi da napravi high-end gejming računar. M8 je takođe i prvi proizvod koji ne nastao u saradnji sa dizajnerskim timom USA za BMW grupaciju. Osvojili smo “2013 Chicago GOOD DESIGN” priznanje, što je za nas čast, ali i obaveza da nastavimo da radimo na razvodju inovativnih i dobro dizajniranih proizvoda, koji će istovremeno biti optimizovani za krajnjeg korisnika“.

 

ASRock Gaming PC M8 osvojio 2013 Chicago GOOD DESIGN nagradu 2

 

Dobar je osećaj videti da DesignworksUSA tim još jednom osvojio Good Design priznanje”, izjavila je Sonja Schiefer (BMW Group DesignworksUSA), a zatim i dodala: “ASRock M8 jasno ilustruje da se naš dizajnerski tim odlično snalazi u različitim industrijama – od automobilske, preko zdravstva, a sad i u indrustriji potrošačke elektronike. Prateći “jezik” ASRock-a i njihove osnovne vrednosti, kreirali smo dizajn koji je autentičan i poželjan, a ovom prilikom čestitam ASRock-u na beskompromisnom pristupu u toku razvoja M8 kućišta, ali i na tome što su istrajali do samog kraja u ideji”.

Ekipa Vašeg omiljenog portala je već pisala o ASRock M8 gaming kućištu, ali obavezno posetite i sledeći link za više detalja o ovom vanserisjkom proizvodu.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar