| Vesti | Ostalo | M5 na FB za TopEleven!
Ostalo

M5 na FB za TopEleven!

topeleven pet miliona facebook fanova

Kompanija Nordeus saopštila je da je zvanična stranica igre Top Eleven na Facebook-u probila granicu od 5.000.000 fanova (već sada, nekoliko dana kasnije, je blizu broja od 5.500.000), čime predstavlja ubedljivo najpopularniju Facebook stranicu iz čitavog regiona, ali i jednu od najpopularnijih stranica na svetu. Uspeh stranice je odraz konstantne posvećenosti Nordeusa održavanju kontakta sa bazom fanova, igrača Top Elevena i uopšte ljubiteljima fudbala, pa TopEleven stranica pored redovnih informacija o igri donosi i pregršt vesti i zabavnih sadržaja iz sveta fudbala, nagradne igre i druge vidove takmičenja.

 

Top Eleven je online fudbalski menadžer koji igrača stavlja u poziciju vođe ekipe od njenog formiranja pa do statusa legende. Nakon prvih koraka, odabira imena i dresa tima, treniranja, prijateljskih mečeva i učestvovanja u lokalnoj fudbalskoj ligi, igraču se otvara mogućnost igranja u kupu, mnogobrojnim turnirima, pa i Ligi šampiona. Konstantan napredak bitan je za uspeh pa se od miliona menadžera širom sveta očekuje da kupuju, prodaju i treniraju svoje igrače, da grade sopstveni stadion, zaključuju sponzorske ugovore i urade sve što je potrebno da budu bolji od trenutno preko 9.000.000 drugih menadžera širom sveta.

 

topeleven pet miliona facebook fanova 01 T

 

Prenošenje igračkog iskustva iz sveta PC video igara na društvene mreže i mobilne telefone filozofija je kojom se tim Nordeusa vodio prilikom stvaranja Top Eleven-a. Kompleksnost i veliki broj opcija, na kojima bi pozavideli i mnogi menadžerski naslovi sa dužim “stažom” na sceni, do tog trenutka nisu viđeni niti u jednoj Facebook igri. Multiplatformsko okruženje je druga stvar po kojoj se Top Eleven ističe u odnosu na sve druge igre. Započeti meč na Facebook-u u kancelariji možete nastaviti na svom mobilnom telefonu u prevozu ili na ulici.

 

topeleven pet miliona facebook fanova 02 Ttopeleven pet miliona facebook fanova 03 T

 

Konstantno unapređivanje igre je važan pravac koji tim Nordeusa prati i sprovodi kod svog prvenca, igre Top Eleven. Noviteti se u igru implementiraju na redovnoj bazi, time proširujući mogućnosti ove igre i stalno osvežavajući igračko iskustvo za milione ljudi širom planete. Mnogobrojni potpisani ugovori obezbeđuju mladim menadžerima mogućnost da brane boje omiljenih timova poput Real Madrida, Milana, Liverpula, Arsenala, Benfike i drugih.

Igra Top Eleven dostupna je na najpopularnijoj svetskoj društvenoj mreži Facebook, ali i na vodećoj ruskoj mreži Odnoklassniki, kao i na mobilnim telefonima sa Android i iOS operativnim sistemima.

Detalje o Top Eleven možete pročitati na www.topeleven.com.

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar