| Vesti | Ostalo | LUXA2 predstavlja novu Lavi seriju slušalica
Ostalo

LUXA2 predstavlja novu Lavi seriju slušalica

LUXA2 Lavi

LUXA2 je predstavila novu Lavi seriju slušalica, koja podrazumeva tri modela: Lavi S, Lavi D i Lavi L slušalice.

Lavi S slušalice podržavaju tri načina rada: bežični, sa kablom i preko eksternog zvučnika (2W+2W). Slušalice dolaze sa 1000mAh litijum-polimer baterijom koja, prema rečima proizvođača, omogućava 30 sati rada za redovne slušalice, odnosno 3 sata za eksterne zvučnike, dok bateriji treba svega 2 sata da se skroz napuni (0-100%). 

   

Lavi S slušalice dolaze i sa ugrađenim mikrofonom, ergonomskog su oblika i lagane su, a preporučena maloprodajna cena ovih slušalica iznosi 59,99 američkih dolara.

 

LUXA2 Lavi 1 T LUXA2 Lavi 2 T LUXA2 Lavi 3 T

 

Za više informacija o Lavi S slušalicama posetite ovaj link.

Lavi D slušalice nude dva načina rada, preko kabla i kao bežične slušalice zahvaljujući bluetooth 4.0 CSR tehnologiji. Dolaze sa 450mAh litijum-polimer baterijom koja, kako proizvođač navodi, omogućava i do 16 sati rada, a puni se svega 1 sat (0-100%).

I ove slušalice su ergonomskog oblika i dolaze sa ugrađenim mikrofonom, a dizajnirane su sa namerom da budu što udobnije, pa dolaze i sa duplim slojem jastučića i potpuno prianjaju uz glavu.

 

LUXA2 Lavi 4 T LUXA2 Lavi 5 T LUXA2 Lavi 6 T

 

Preporučena maloprodajna cena Lavi D slušalica iznosi 49,99 američkih dolara, a za više informacija o ovim slušalicama možete posetiti ovaj link.

Lavi L slušalice su prvenstveno namenjene korisnicima koji su stalno u pokretu, a usput vole da slušaju muziku. Ove slušalice koriste bluetooth 4.0 CSR tehnologiju za povezivanje i dolaze sa 250mAh litijum-polimer baterijom koja, prema navodima proizvođača, omogućava do 8 sati rada i zahteva punjenje od svega jednog sata.

 

LUXA2 Lavi 7 T LUXA2 Lavi 8 T LUXA2 Lavi 9 T

 

Ove slušalice su najlaganije u Lavi seriji, a dolaze i sa ugrađenim mikrofonom. Njihova maloprodajna cena iznosi 39,99 američkih dolara, a više detalja o Lavi L slušalicama možete naći ovde.

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar