| Vesti | Ostalo | Logitech predstavio Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu
Ostalo

Logitech predstavio Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu

Logitech Keys-To-Go

Logitech je predstavio Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu, namenjenu mobilnim uređajima sa Android i Windows platformama, dok je od ranije dostupan model za iOS uređaje. Logitech Keys-To-Go je bluetooth tastatura koja se može koristiti bilo kada i bilo gde sa mobilnim uređajima. 

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ovu tastaturu možete nositi sa sobom u torbi ili čak u džepu, a pri tom neće zauzeti puno mesta. Logitech Keys-To-Go ima vodootpornu FabricSkin presvlaku koja je štiti od prljavštine, mrvica i tečnosti, pa se jednostavno održava. Tastatura će tako dugo trajati u svim situacijama, bez obzira da li je koristite u zatvorenom ili otvorenom prostoru. 

Logitech Keys-To-Go ima i dobro postavljene tastere za komforno kucanje, a to uključuje i raspored tastera koji predstavljaju prečice za Android i Windows uređaje.

 

Logitech Keys-To-Go 1 T Logitech Keys-To-Go 2 T Logitech Keys-To-Go 3 T

 

Pored toga, samostojeće postolje dodatno omogućava udobno korišćenje sa pametnim telefonima. Postolje se pričvrsti na tastaturu i time se osigurava uspravan položaj pametnih telefona prilikom kucanja na tastaturi.

 

Logitech Keys-To-Go 4 T Logitech Keys-To-Go 5 T Logitech Keys-To-Go 6 T

 

Korisnici će moći da biraju između dve boje – crne i plave, a tastatura teži svega 180g. Dimenzije nove Logitech Keys-To-Go bluetooth tastature su 137 x 242 x 6mm, a dolazi i sa kablom za punjenje. Punjiva baterija može da traje i do tri meseca u kontinuitetu, dok indikator-lampica korisnike obaveštava o stanju baterije.

 

Logitech Keys-To-Go 7 T Logitech Keys-To-Go 8 T Logitech Keys-To-Go 9 T

 

Nova Logitech Keys-To-Go tastatura je dostupna za uređaje koji imaju Android operativni sistem verzije 4.1. ili mlađi, kao i Windows 7 ili naredne platforme. Očekuje se širom Evrope u aprilu 2015. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu