| Vesti | Ostalo | Još jedna nagrada za ASRock M8
Ostalo

Još jedna nagrada za ASRock M8

ASRock M8 IF Product Design nagrada 2014

Gaming with Style!

 

Poslednjih 60 godina, “iF product design” priznanje je svetski prepoznato kao jedno od najvažnijih kada se priča o dizajnu.

Među 3249 prijava, ASRock M8 kućište je sasvim logično bilo prijavljeno u kategoriji računara i osvojilo je “iF product design award 2014”.

Podsećanja radi, ASRock M8 model je pre par dana osvojio i prestižno priznanje “Chicago Good Design 2013”.

 

 

Osvojiti “iF product design award” nije uopšte lako jer žiri uzima u obzir sledeće stvari: kvalitet dizajna, finalnu obradu, izbor materijala, nivo inovacije, uticaj na okolinu, funkcionalnost, ergonomiju, bezbednost, vrednost brenda, uopštene vrednosti dizajna itd…

Pobediti na takmičenju i osvojiti “iF product design” je sjajno ostvarenje, kako za sam ASRock tako i za BMW Group DesignworksUSA. Ekstremno smo zadovoljni sada kada znamo da se naš trud isplatio”, izjavio je James Lee – podpredsednik za prodaju i marketing u kompaniji ASRock.

 

ASRock M8 IF Product Design nagrada 2014 1

 

Naš cilj je bio da napravimo poželjan i “epski” Gaming-PC malih dimenzija”, izjavila je Sonja Schiefer (BMW Group DesignworksUSA), a zatim i dodala: “Da bi smo podigli nivo percepcije “čiste snage“, kreirali smo dizajnerski jezik koji je zasnovan na superlativima, kao i dizajnersko rešenje koje je samo po sebi „preteran nivo izražavanja“.

 

Iskreno da budemo, nismo baš sigurni šta je Sonja Schiefer želela da kaže, ali jedno je sigurno, mi smo već pisali o ASRock M8 gaming kućištu, ali obavezno posetite i sledeći link za više detalja o ovom vanserijskom proizvodu.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar