| Vesti | Ostalo | Izmena na čelu Allied Telesis kancelarije
Ostalo

Izmena na čelu Allied Telesis kancelarije

Allied Telesis Ivan Mladenovic

Kompanija Allied Telesis, jedan od lidera u IP / mrežnim rešenjima, je objavila da je imenovala Ivana Mladenovića na položaj menadžera za područje Balkana.

Ivan Mladenović će biti odgovoran za prihode, kao i rast Allied Telesisa na području Balkana. Njegove obaveze će biti i razvoj prodajne mreže kompanije računajući tu i mrežu prepordavaca, distributera isl.

 

 

Višegodišnje iskustvo Ivana Mladenovića ga čini idealnim za njegovu novo stečenu poziciju. Iskustvo od 7 godina u drugim kompanijama na sličnim poslovima, gde je u ulozi vođe stvarao nove mogućnosti, izgrađivao odnose sa kupcima, i vršio obuke sa temom kako nadmašiti konkurenciju, je ono što je Ivana odvajalo od drugih.

 

Ivan Mladenovic

 

„Balkanska regija je jedan od naših najvažnijih tržišta u CEE regiji, te će dolazak Ivana u tim Allied Telesisa dati dalji podsticaj za naš rast“, izjavio je Miodrag Sundić, direktor prodaje i dodao: „Njegovo iskustvo u srpskom i tržištu Crne Gore iz perspektive kupca čini ga vrednim dodatkom našem timu”.

„Allied Telesis je cenjen u Evropi, više od 25 godina“, rekao je Mladenović i dodao: „Uveren sam da će kvalitet i vrednost naših proizvoda, zajedno sa svojom filozofijom izvrsnosti u službi, nastaviti naš uspeh u dinamičnim tržištima Balkana“.

 

Izvor: Allied Telesis

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar