| Vesti | Ostalo | Intel na Mobile World kongresu 2015
Ostalo

Intel na Mobile World kongresu 2015

Intel MWC

Predstavnici wireless industrije uskoro će se sastati na Mobile World kongresu u Španiji, kako bi se predstavili i diskutovali o budućnosti mobilnih tehnologija. Mobile World Congress 2015 se održava od 02. do 05. marta u Fira Gran Via, u Barseloni.

Kompanija Intel će takođe učestvovati na kongresu i prikazati nove proizvode i tehnologije napravljene da unaprede bežične mreže sledeće generacije i rastući broj pametnih uređaja povezanih na te mreže. MWC će svoje novosti sačuvati do kongresa, ali su najavili teme o kojima će najverovatnije razgovarati predstavnici industrije, uključujući i kompaniju Intel. 

  

Intel MWC 3 T

 

Intel će predstaviti nove platforme za sledeću generaciju telefona, fableta i tableta – nove Intel Atom proizvode i nova komunikaciona i mrežna rešenja. Razgovaraće i o 5G budućnosti i kako će je bežični ekosistem ostvariti. Takođe će imati i nekoliko 5G prezentacija na svom štandu.

 

Intel MWC 2 T

 

Zaštita podataka i privatnost u povezanom svetu su glavni prioritet i kompanija Intel pomaže u rešavanju ovog izazova. U sredu, 4. marta, glavni izvšni menadžer kompanije Intel, Brajan Krzanič, će se pridružiti diskusiji glavnih govornika o sadašnjosti i budućnosti mobilne bezbednosti.

 

Intel MWC 1 T

 

Štand kompanije Intel biće postavljen u Fira Gran Via, u hali 3, pod brojem 3D30, a biće prikazana rešenja za mobilne operatere, za vizualizaciju funkcija, agregaciju podataka i novo backhaul rešenje za prikaze demo videa, za najnovije uređaje koje pokreće Intel tehnologija, kao i rešenja za bezbednost, IoT i još mnogo toga.

 

Izvor: Intel

 

Komentarišite na forumu