| Vesti | Ostalo | Grayling u najužem izboru za European Excellence Awards 2014
Ostalo

Grayling u najužem izboru za European Excellence Awards 2014

Grayling EEA

Konsultantska kuća Grayling objavljuje da su se njihova četiri projekta plasirala u najuži izbor finala smotre najboljih evropskih projekata i kampanja iz oblasti odnosa s javnošću – „European Excellence Awards“.

Jedan od projekata kompanije Grayling koji se plasirao u finale, u  kategoriji najbojih projekata sa područja jugoistočne Evrope (Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), je i projekat predstavljanja Lenovo smart telefona u Srbiji. Ovu integrisanu multikanalnu kampanju, za Lenovo je u potpunosti osmislio, i sa partnerima organizovao, tim konsultanata kompanije Grayling u Srbiji, tokom oktobra 2013. godine. 

 

„European Excellence Awards“ je jedna od najprestižnijih godišnjih smotri koja se organizuje na području Evrope, a nagradama se odaju priznanja najznačajnijim projektima i kampanjama iz oblasti odnosa s javnošću i komunikacija.

 

Grayling EEA 1 T Grayling EEA 2 T

 

Konačna odluka o pobednicima svake od kategorija biće doneta nakon zasedanja žirija 3. decembra, a nagrade će biti dodeljene u Parizu, na gala događaju, 4. decembra 2014. godine.

 

Izvor: Grayling

 

Komentarišite na forumu