| Vesti | Ostalo | Gigabyte predstavio nove G1 Gaming i Black Edition sajtove
Ostalo

Gigabyte predstavio nove G1 Gaming i Black Edition sajtove

Gigabyte sajtovi

Kompanija Gigabyte, poznati proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, ispratila je predstavljanje svojih ploča serije 9 zasnovanih na Intel Z97/H97 čipsetu novim sajtovima putem kojih gejmeri mogu da prate sve novosti u vezi sa G1 Gaming i Black Edition modelima matičnih ploča.

Gigabyte se nije zaustavio na tome već nastoji da pruži i veću količinu dodatnih informacija. Moderno dizajnirani, novi Gigabyte sajtovi idu uz korak sa trendovima i koriste HTML5 tehnologiju.

 

Gigabyte sajtovi 1

 

Pored informacija vezanih za konkretne modele iz G1 serije, Gigabyte namerava da sa novim G1 Gaming sajtom postane najbolji izvor informacija za gejmere svih profila. Informacije su podeljene u sedam kategorija, od objašnjenja karakteristika pojedinačnih proizvoda, preko testova i novosti o Gigabyte G1 gejming timovima do zvaničnih objava i G1 događaja širom sveta.

 

Gigabyte sajtovi 2

 

Gigabyteove Ultra Durable Black Edition matične ploče su poznate po izdržlivosti i pouzdanosti, što i ne čudi jer je svaka pojedinačna ploča iz ove serije podvrgnuta dodatnim testovima u trajanju od 168 sati i tek nakon toga dobija sertifikat i biva otpremljena iz fabrike. Takav ekskluzivan i ozbiljan proizvod zaslužuje i svoj zaseban sajt preko koga će vlasnici ovih ploča moći da postanu članovi Black Edition kluba što podrazumeva niz pogodnosti, uključujući i produženu petogodišnju garanciju. Što je posebno zanimljivo, članovima će biti omogućen i pristup galeriji video materijala koji prikazuje proces testiranja u fabričkom postrojenju. Ni tu nije kraj – za članove Black Edition kluba biće organizovane nagradne igre, a jedna od nagrada je i put na Tajvan gde će nekolicina srećnika biti u prilici da lično poseti Gigabyteovu fabriku.

 

Izvor: Gigabyte

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar