| Vesti | Ostalo | GIGABYTE održao Secret OC Session
Ostalo

GIGABYTE održao Secret OC Session

GIGABYTE Secret OC Session

GIGABYTE je prošle nedelje, u glavnim prostorijama kompanije (Taipei), organizovao „tajno“ takmičenje u overklokovanju, pod nazivom „Secret OC session“, a sve sa namerom da se testira X99-SOC Champion matična ploča koja uskoro treba da izađe na tržište. Tom prilikom se sedam iskusnih svetskih overklokera okupilo u GIGABYTE-ovom OC Lab-u.

Nakon sedam dana benchmark-ovanja HiCookie, Sofos1990, Dinos22, Vivi, SteponZ, SniperOZ i YoungPRO, su koristeći GIGABYTE X99-SOC Champion matičnu ploču, postigli ukupno 9 svetskih, 23 prva globalna (Global Firsts) i 25 hardverskih (Hardware Firsts) rekorda. 

 

Pored toga, HiCookie je postigao rekordni referentni takt (BCLK) sa rezultatom od 182,49MHz, dok je sa već poznatom Z97X-SOC Force matičnom pločom oboreno još 4 svetska rekorda. Detalje o svim pojedinačnim rekordima sa „Secret OC session“-a možete pronaći ovde.

 

GIGABYTE Secret OC Session 2 T GIGABYTE Secret OC Session 1 T

 

GIGABYTE X99-SOC Champion matična ploča je bazirana na Intel-ovom X99 čipsetu i podržava Intel Core i7 Extreme Edition (LGA 2011-v3 soket) procesore, kao i najnovije DDR4 memorije. Ovaj novi GIGABYTE-ov OC flagship model matične ploče treba da se pojavi na CES-u 2015 koji se održava u Las Vegasu, 5. januara, a tada ćemo i saznati nešto više o specifikacijama i izgledu X99-SOC Champion ploče.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu