| Vesti | Ostalo | GAME24 live stream
Ostalo

GAME24 live stream

GAME24

GAME24 je 24-časovni događaj koji slavi PC igre, a koji će početi u petak, 19. septembra, u 3:00 ujutru po lokalnom vremenu.

GAME24 je kombinacija velikog broja lokalnih događaja širom sveta, uključujući i Čikago, Los Anđeles, London, Indijanapolis, Šangaj, Stokholm, a obezbeđen je i prenos uživo preko interneta na:

www.GAME24.nvidia.com

 

Najbitniji momenti ovog događaja:

NVIDIA i izdavači igara će predstaviti nove proizvode.

DOTA 2 turnir okuplja timove profesionalnih gejmera, uključujući Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker i Alliance koji se takmiče za nagrade u vrednosti od  15 000 dolara.

Poznate ličnosti, kao što su  Jason Mewes (Jay & Silent Bob), Cos-play kraljica Chloe Dykstra, MythBuster Grant Imahara i autor Sons of Anarchy serije Kurt Sutter, uzeće učešće u najnovijim PC igrama.

 

GAME24

 

Takođe će biti održano i Mod24, prvo svetsko 24-časovno modding takmičenje koje se prenosi uživo. Poznati moderi, Team Mongoose, BSMODS i Team Kill Ninja će u NVIDIA HQ u Santa Klari, u Kaliforniji, na licu mesta raditi na projektima.  Gledaoci koji prenos prate preko live stream-a  biće sudije, a tri srećna dobitnika će kući odneti jednu od ovih jedinstvenih mašina.

Biće oborena dva svetska rekorda.

I još mnogo iznenađenja…

Više informacija o GAME24 i detalje o lokalnim događajima koji se održavaju 19. septembra možete naći na NVIDIA web sajtu, na:  www.GAME24.nvidia.com i na NVIDIA blogu: http://blogs.nvidia.com/.

 

Izvor: NVIDIA

 

Komentarišite na forumu

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar